Ova tri horoskopska znaka ne mogu bez seksa

Ova tri horoskopska znaka ne mogu bez seksa
Foto: 123rf

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVAKI horoskopski znak ima neku karakteristiku koja je izraženija nego kod drugih znakova. Neki znakovi su emotivniji od drugih, neki su pragmatičniji, a neki ne podnose apstinenciju u seksu. 

Nedostatak seksa i intime najteže podnose Blizanci, Škorpion i Strijelac. Teško opstaju i bez ljubljenja, nježnosti, kao i bez masturbacije.

Blizanci

Blizanci brzo gube samokontrolu. Oni su pametni i znatiželjni, a tu osobinu prenose i u krevet. Vole flert, prljave razgovore i igranje uloga u seksu. Njihov seksualni apetit nije jednostavno zadovoljiti.

Škorpion

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najteže bi izdržali apstinenciju od seksa. Škorpion obožava zabranjeno voće. On je seksualni znak pa je pravi zavodnik budući da tim znakom vlada Pluton, koji se bavi seksom i ostalim sličnim temama. Škorpion je strastven, a to očekuje i od svog partnera.

Strijelac

Strijelac se obožava prepustiti trenutku. Strijelac je spontan i zabavan, a prije svega strastven. Samostalan je i sklon igranju po svojim pravilima. Ako osjeti privlačnost, lako se prepušta i ne razmišlja dvaput. Uz Strijelca svaki dan je zabavan, a novitete kako u životu tako voli i u krevetu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara