Ovi horoskopski znakovi ne znaju lagati

Ovi horoskopski znakovi ne znaju lagati
Foto: Pexels

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

KADA se nađemo u situaciji u kojoj je potrebno lagati kako bismo se spasili, neki to odrade poput pravih glumaca, dok ima onih koji nikako ne uspijevaju govoriti neistinu i muljati sugovorniku. Na ovu osobinu može utjecati i horoskopski znak u kojem ste rođeni, a pripadnici ovih znakova zodijaka najlošije lažu - ili zato što ne znaju ili zato što im se ne da.

OVAN

Kao spontane osobe Ovnovi ne pripremaju riječi koje će izgovoriti, nego često nešto izreknu prije nego što promisle o tome. Tako će najčešće biti iskreni i reći što misle i osjećaju, bez obzira na to hoće li uvrijediti ili čak zaprijetiti sugovorniku. Iako zbog toga požale, kad god se zateknu u prilici da lažu, ponovno se spontano nađu u situaciji da govore istinu na nezgodan, ali iskren način.

BIK

Bikovi nemaju problem s izgovaranjem laži, već s lijenošću. To znači da čak mogu uspješno slagati sugovorniku, no nemaju volje dobro razraditi priču koju pokušavaju prodati pa čim ih netko nespremne počne ispitivati o detaljima, zbune se i otkriju istinu, što često rezultira ljutnjom. S druge strane, ako uspiju u svom naumu da nekome slažu, nakon određenog vremena počnu imati grižnju savjesti pa sami priznaju da su govorili neistinu. Zbog toga Bikovi izbjegavaju takve situacije jer se ne vole sramotiti.

DJEVICA

Djevicama je u prirodi svakome reći ono što misle da je zaslužio znati pa vrlo rijetko lažu. Iako su iskrene, kritične i pomalo majčinski nastrojene, Djevice ponekad ipak lažu, a ako do toga dođe, moraju se pripremiti i razraditi detalje laži kako ne bi bile uhvaćene. Također, neće se osjećati dobro ni ponosno jer su bile neiskrene.

STRIJELAC

Strijelci smatraju kako ih prati sreća te da se ništa loše neće dogoditi čak i ako uvrijede sugovornika. Vrlo su izravni kada razgovaraju s drugima, a istinu će izreći bez obzira na to koliko bila neugodna i bolna. Čak i kada lažu, što je rijetkost jer im se ne da, Strijelcima to baš ne polazi za rukom pa to čine vrlo naivno te ih se brzo razotkrije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara