Slaba točka svakog horoskopskog znaka: Evo kako smiriti partnera nakon svađe

Slaba točka svakog horoskopskog znaka: Evo kako smiriti partnera nakon svađe
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NAKON svađe s prijateljem, partnerom ili članom obitelji ponekad je teško pronaći pravi način kako smiriti osobu i navesti ju da prestane biti ljuta. Ipak, svaki horoskopski znak ima svoju slabu točku, a pravi pristup može spasiti stvar i poslužiti kao idealno rješenje usred nesuglasica.

OVAN

Ovna je najbolje najprije pustiti da se ohladi. Ako ga pokušate urazumiti ili dokazati da ste u pravu dok je još uvijek ljut, samo možete pogoršati situaciju. Najprije mu dajte trenutak da se smiri pa onda pokušajte razgovorom riješiti nastalu situaciju.

BIK

Što više pokušavate braniti svoju stranu ističući nove argumente to ćete više razljutiti Bika i dati mu dodatan razlog za ljutnju i svađu. Zbog toga je najbolje jednostavno popustiti i prestati se zamarati. Čak i da znate da ste u pravu, pokušajte biti sabrani i odustati od daljnje rasprave jer svaki novi potez Bika može izluditi još više.

BLIZANCI

Blizanci su jedan od znakova koji će vam zadati najviše muke ako mu stanete na žulj. Tada je najbolje iskreno se ispričati i svoju ispriku ojačati komplimentom. Tako ćete najbolje doprijeti do ljutog Blizanca i smiriti nastale strasti, kao i njegovu potencijalnu želju za osvetom. Ipak, trebat će proći neko vrijeme dok se osoba rođena u ovom znaku ne ohladi i zaboravi na ljutnju.

RAK

Kada razljutite Raka, najgore što možete učiniti je argumentirati svoje stajalište koristeći primjere i riječi koje bi ga mogle osobno uvrijediti. Tako ćete ga povrijediti još više pa je najbolje najprije se ispričati te mu dati do znanja da vam je stalo do njega i pomirbe. Kako su po prirodi nježni i emotivni, dopiranje do njihova srca i osjećaja ugasit će negativne emocije i ljutnju koja im ionako teško pada.

LAV

Pravilo broj jedan – ne podcjenjujte Lava. Poslušajte što ima za reći, dopustite mu da kaže kako se osjeća i što misli i pokušajte pronaći kompromis tako što ćete uvažiti njegove riječi. Na vama je da ublažite njegovu ljutnju kako biste oboje izašli mirne glave iz nastale situacije.

DJEVICA

S osobama rođenim u znaku Djevice najbolje je biti iskren. Generalno, Djevice su razumne i ne vole stvari ostavljati nedovršenima, osobito kada je riječ o onima s negativnim predznakom.

VAGA

Razljutili ste Vagu? Sretno vam bilo!

ŠKORPION

Škorpionima je najbolje pristupiti tako da se najprije iskreno ispričate za svoj dio krivice, ali i pokažete da ste naučili lekciju iz nastale svađe. Također, izbjegavajte ponavljanje pogreške ili započinjanje svađe na isti način jer Škorpion oprašta, ali nikada ne zaboravlja.

STRIJELAC

Strijelca je najlakše pridobiti poklonom ili gestom koja će ga uvjeriti u to da vam je doista stalo. Također, nemojte to učiniti samo reda radi nego iskreno i kada osjetite da je za to pravi trenutak jer Strijelci jako dobro osjete kada im netko mulja i govori im ono što žele čuti.

JARAC

Definitivno im najprije dajte vremena da se smire i dođu sebi prije nego li se upustite u objašnjavanje i pokušavanje izglađivanja neugodne situacije. Kada se saberu, Jarci su željni promjene i napretka pa će i sami potaknuti traženje kompromisa i razloga da vam oproste.

VODENJAK

Vodenjaci ne mogu dugo biti ljuti, stoga se najbolje iskreno ispričati, a ako se ni tada ne smire, samo ih pustite da se ohlade i sami sa sobom razmisle o čitavom problemu. Tako će najbolje razlučiti što je koja strana napravila krivo te vam ubrzo oprostiti.

RIBE

Ribe nije lako naljutiti, češće će se samo ražalostiti, ali ako vam to uspije, najbolje je ostati sabran, ponuditi zagrljaj i utjehu te potom razgovarati o svemu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara