Ovih pet horoskopskih znakova su najveći preljubnici

Ovih pet horoskopskih znakova su najveći preljubnici
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

AKO JE vjerovati astrologiji, a očito vjerujete kad čitate ovaj članak, neki astrološki znakovi skloniji su nevjeri. Ako se nađu u riskantnoj situaciji, ovih pet horoskopskih znakova upustit će se u preljub.

Ribe

One su osjećajne i osjetljive te kad nešto zamjeraju partneru sklone su pronaći osvetu ili zabavu sa strane. Ono što je karakteristično za njih jest da teško prekidaju odnose pa će ostati u nesretnoj vezi i varati. Neki od pripadnika ovog znaka nadaju se da će biti uhvaćeni i da će agonija završiti, no vezu neće samoinicijativno prekinuti.

Blizanci

Oni uživaju u pažnji, a kad misle da je ne dobivaju u adekvatnoj količini, skloni su je potražiti drugdje. Kako su neodlučni, nikad neće prekinuti ijedan odnos, već će ljubavnika uvijek držati sa strane kao rezervu. Nije im problem sjediti na dvije stolice ako to znači da dobivaju onoliko pažnje koliko misle da zaslužuju.

Vaga

One su jako zavodljive i vole flertovati. Iako je najčešće riječ o bezazlenom flertu, ponekad izgube granice iz vida i upuste se u preljub.

Lav

Lavovi jako vole biti u centru pažnje, a preljub im je ponekad način da pažnju partnera skrenu na sebe. Iako to možda neće završiti onako kako bi htjeli, jedno je sigurno - kad ih se ulovi, u centru su pažnje.

Vodenjak

On nije baš sklon fizičkom preljubu, no tijekom večernjih izlazaka voli flertovati i zavoditi. Osim toga, on je onaj znak koji je najsumnjiviji kad je riječ o slanju poruka bivšim partnerima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara