Ova tri horoskopska znaka potajno vole perverzne igrice u krevetu

Ova tri horoskopska znaka potajno vole perverzne igrice u krevetu
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ŠKORPIONE i Lavove prati glas najseksualnijih horoskopskih znakova te bi malo koga začudila tvrdnja da su ti znakovi otvoreni za avanture u krevetu.

Međutim, postoje neki znakovi koji također vole zanimljive igrice u krevetu, iako to možda ne biste na prvu rekli. Ovo su tri potajno "kinky" znaka.

Vodenjak

Iako ima tendenciju biti povučen i osamljen, Vodenjak obožava nekonvencionalne i neobične stvari. To dakako vrijedi i za seksualni život. Boja za tijelo, vosak i seksi kostimi vrlo su vjerojatno na popisu njihovih maštarija. Vodenjak će se svakako potruditi potaknuti maštu svog partnera u krevetu.

Bik

Bikovi vole dobro upoznati svoje partnere, njihov karakter i želje. Zbog toga, jednom kad vas dobro upoznaju i opuste se, bit će spremni pokazati vam i neke svoje "dekadentne" strane. Bikovi vole uživati u svemu pa tako i u krevetu.

Djevica

Iako najrezerviraniji znak Zodijaka, Djevice bi vas mogle iznenaditi u krevetu. Naime, Djevice se mnogo brinu o svemu te su često pod stresom pa im treba ispušni ventil. Zbog toga se u krevetu nimalo ne suzdržavaju te se nemojte iznenaditi ako vam Djevica predloži sado-mazo igrice...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara