Ovo je top 5 najjačih domaćih govornika engleskog jezika

Ovo je top 5 najjačih domaćih govornika engleskog jezika
foto/Screenshot: Hina/Twitterr/ YouTube

DUBRAVKA ŠUICA jučer je svojim znanjem engleskog jezika fascinirala cijelu Hrvatsku. Kandidatkinja za potpredsjednicu Europske komisije profesorica je engleskog jezika i već godinama je u Bruxellesu, a govorne vještine engleskog jezika koje je jučer pokazala zaista su mizerne. S gospođom Dubravkom, profesoricom engleskog jezika, započinjemo naš top 5 naj govornika engleskog jezika.

Zasluženo mjesto na ovoj listi ima i Blaž Slišković i njegov engleski koji je toliko loš da je postao legendaran. Zapravo, Bakin engleski je toliko popularan da je to prvi pojam kada se ime legendarnog nogometaša upiše u tražilicu YouTubea.

I uz ime Ingrid Antičević Google vam prvo ponudi - engleski. Antičević se svojim engleskim proslavila 2014. godine u Europskom parlamentu kada je izgovorila legendarnu rečenicu "PIPL MAST TRAST AS".

Gaf Jadranke Kosor također ne smije otići u zaborav. Bivša premijerka mađarskim se turistima 2011. godine pohvalila da je u Mađarskoj bila "day after yesterday". Nezaboravna vremenska odrednica, svakako.

Nezaboravno znanje engleskog jezika je pokazao i Milan Bandić, i to baš pred kamerama Indexa. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara