P Diddy: Volim voskom depilirati genitalno područje

AMERIČKI reper P Diddy u jednom od svojih posljednjih intervjua svijetu je otkrio kako je on zapravo metroseksualac te kako ponekad depilira svoje genitalno područje. Pjevač, pravim imenom Sean Combs, tvrdi da mu je jako važno u svakom trenutku izgledati savršeno kako bi impresionirao ljepotice kojima je svakodnevno okružen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Najčešće se opuštam uz votku i limunadu, a dok u dnevnom boravku pijuckam alkohol slušam Jamesa Browna. Često idem na manikuru i pedikuru, ali i na depilaciju. Muškarci duguju ženama da uvijek izgledaju poželjno i primamljivo pa si zbog toga depiliram genitalije, a kada idem na partije koristim vlastiti parfem, Unforgivable Black", ispričao je o svojim čudnim navikama 38-godišnji pjevač.

Puff, Puffy, Puff Daddy i Diddy - sve su to nadimci Seana Combsa, repera koji je u nekoliko posljednjih godina izgradio pravo poslovno carstvo i ubraja se u najuspješnije američke biznismene. U nekoliko posljednjih godina, Diddy je izrastao u pravog glazbenog mogula, a nakon godina vladanja glazbenom scenom, 38-godišnji pjevač preselio se u Los Angeles kako bi tamo, potpuno sam i od početka, izgradio svoju glumačku karijeru. "Važno mi je i na tom polju dokazati se kao istinski umjetnik. Želim biti poznat kao 'crni Bruce Willis' i potrudit ću se da to i ostvarim", rekao je Diddy.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara