Pamela Anderson još uvijek najtraženija žena Interneta

Pamela Anderson još uvijek najtraženija žena Interneta

PAMELA ANDERSON jedna je od žena koja se već više od deset godina uspješno drži na samom vrhu liste najtraženijih ljepotica na Internetu, a to potvrđuje i nedavna anketa napravljena za časopis Loaded.

Bivša zvijezda serije Baywatch, poznatija po silikonskim grudima nego po glumi, najtraženija je ljepotica čije slike i filmove traže Internet surferi, tvrdi anketa objavljena u zadnjem broju časopisa za muškarce - Loaded.

No, svoju Internet popularnost Pamela ipak može najviše zahvaliti slavnom amaterskom porniću snimljenom sa svojim bivšim mužem, Tommy Lee-jem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, najviše surfera koji upisuju njezino ime u pretraživače Interneta najčešće traže stranice s kojih mogu downloadati eksplicitni film ili barem neki njegovi dijelovi.

Prema anketi časopisa Loaded, najpopularnije ljepotice svrstane su u kategorije prema zanimanjima, pa je tako najtraženija manekenka Ali Landry, dok je u svijetu pop glazbe lijepa Holly Valance zbacila Kylie Minogue s prvog mjesta.

U kategoriji filmskih zvijezda, na trećem mjestu nalazi se Catherine Zeta-Jones, dok su ispred nje Estella Warren i Halle Berry.

Ipak, ispred svih njih je "vječna" Pamela, za koju je glasnogovornik časopisa Loaded izjavio: "Pammy je, po svim mjerilima, najtraženija žena na Internetu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara