Pamela priznala koliko je novca dobila od lika s kojim je bila u braku 12 dana

Pamela priznala koliko je novca dobila od lika s kojim je bila u braku 12 dana
Screenshot: Youtube

NAKON što su američki mediji objavili da Jon Peters, čovjek koji je s Pamelom Anderson bio u braku samo 12 dana, tvrdi da je glumici otplatio dugove i kupio joj novu garderobu, javila se i ona.

Priznala je da je od njega dobila sto tisuća dolara, ali je porekla da joj je platio ikakve dugove.

"Ne trebam nikog da mi plaća račune. Imam kuću u Malibuu vrijednu 10 milijuna dolara koju iznajmljujem već dvije godine, a tako će biti sljedećih tri do pet godina. Od toga zarađujem 40 tisuća dolara mjesečno. To je više nego dovoljno da platim račune i pokrijem svoje troškove", ispričala je Pamela za Ladysmith Chemainus Cronicle, lokalne novine iz kanadskog grada Ladysmith u kojem glumica trenutno živi.

Dodala je da ima i druge izvore novca te ulaganja.

"Mislim da je najbolje ulagati u nekretnine. On se nije slagao. Saslušala bih ga pristojno i rekla da ću razmisliti o tome. Ponašao se kao da sam naivna djevojčica", rekla je Pamela.

Daily Mail prenosi da je Pamelin menadžer Michael Ulman potvrdio da je pokazao Petersu potvrde o porezu od posljednje tri godine i pokazao mu njene mjesečne troškove i račune kako bi dokazao njenu financijsku stabilnost.

Peters je Pameli Anderson na rastanku dao sto tisuća dolara kao "gestu dobre volje", ispričala je ona.

"To je, kao i sva moja ušteđevina i dodatni novac, završilo u mojoj fondaciji", rekla je Pamela.

U istim je novinama objavljena Petersova tvrdnja u kojoj poriče da je ikad rekao da je platio njene dugove te navodi da nije razgovarao s medijima.

"Nisam razgovarao ni s kim iz medija. Volio sam tu ženu od njene 20. godine. Još uvijek je volim. Mi smo prijatelji i uvijek ćemo to biti. Pomogao sam joj kad me trebala, ali to je između mene i nje. Mislim da je ona divna i to je sve što ću reći", rekao je Peters.

       

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara