Paramount i dalje računa na "Briljantin"

NADAJUĆI se da bi novi nastavak "Briljantina" mogao polučiti uspjeh, producentska kuća Paramount predviđa snimanje trećeg dijela prema već provjerenoj formuli glazbenog filmskog hita.

Plan je smjestiti radnju u kasne 70-te s mnogo disco glazbe, a glavni bi likovi trebali biti djeca glavnih likova iz prvog filma.

John Travolta i Olivia Newton-John, zvijezde originala iz 1978., već su obaviješteni da će dobiti scenarij čim on bude gotov.

Trenutačno je u tijeku potraga za scenaristima.

Didi Conn, koja je u originalnom filmu glumila Frenchie, ovdje je izvršna producentica. Navodno je ona zaslužna za postojeći entuzijazam vezan uz snimanje novog nastavka filma.


Prošle je jeseni "Briljantin" objavljen na DVD-u kojom prigodom je održana velika zabava na kojoj su Travolta i Newton-John izveli glavni hit iz filma "Youre The One That I Want" te su navodno tada započeli pregovori o snimanju novog nastavka.

Prvi nastavak snimljen je četiri godine nakon originalnog "Briljantina". Film je doživio neuspjeh koji se djelomično pripisuje promjeni glumaca. Tada su u glavnim ulogama nastupili Maxwell Caulfield i Michelle Pfeiffer.

Novim nastavkom, "Briljantinom 3", producenti se nadaju da će uspjeti izbjeći taj problem angažiranjem stare glumačke ekipe uz uvođenje novih likova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara