Paris Hilton misli da su kandidati u novom showu njezine lutkice

"OVO JE bilo najproduktivnije ljeto u mom životu. Snimila sam svoj show, montirala ga, bila u Europi na promociji svojih torbica i parfema, radila na novoj kolekciji cipela i snimala novi album", piše Paris Hilton na svom blogu, ističući kako su joj najljepši dani ljeta bili oni s dečkom Benjaminom Maddenom, kojeg je pratila na nastupima te posjetila Disneyland. U svom "tradicionalnom obraćanju javnosti" Paris je i ovog puta uspjela izazvati frku - natjecatelje svog novog reality showa nazvala je lutkama.

Nakon reality showa "The Simple Life", kojeg je nekoliko sezona snimala s Nicole Richie, Paris se posvetila potrazi za najboljim prijateljima, i to, naravno, pred kamerama. Prva sezona snimljena je u SAD-u i emitirat će se ove jeseni, a Paris je već dobila ponudu iz Velike Britanije, u kojoj će u rujnu snimati još jednu sezonu showa. "Kad sam bila mala, obožavala sam igrati se s lutkama. Sad kad sam odrasla, dobila sam lutkice i kuću za njih, zahvaljujući mom novom showu. Zamislite samo koliko nevolje mogu izazvati samo jednom porukom sa svog Blackberryja", napisala je Paris na blogu i izazvala niz negativnih reakcija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezinim se fanovima, naime, ne sviđa što omalovažava ljude koji joj se dive i žele joj biti prijatelji. U reality showu "My New BFF" ("Moj novi najbolji prijatelj") slavna bogatašica između desetak mladih natjecatelja bira s kim će se družiti, a zajedno, u pratnji MTV-jevih kamera, obilaze brojna mondena okupljališta i pokazuju svjetskoj javnosti "kako se zapravo zabavlja".


M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara