Paris Hilton: Na rođendanu s dečkom i njegovom bivšom curom

AMERIČKA bogatašica Paris Hilton dugo je planirala tulum za 28. rođendan. Organizacija tako značajne obljetnice toliko joj je oduzela vremena da je zaboravila da joj je rođendan bio 17. veljače pa ga je proslavila tek ovog vikenda jer "prije zbog prezaposlenosti nije nikako stigla". Bila je to stoga posebna prilika za izlazak s novim dečkom, igračem bejzbola Dougom Reinhardtom, ali i za poznato pretjerivanje kćeri vlasnika luksuznih hotela Hilton.

Tulum je trajao tri dana. Prvo je Paris iznajmila privatni avion kako bi njezinog dečka i njihovih 15 prijatelja prebacio u Las Vegas, gdje su joj u penthouseu priredili pravu zabavu. Sutradan navečer vratili su se u Los Angeles, gdje su slavlje nastavili u noćnom klubu Body English. Otamo su se Paris i Doug sami uputili dalje, u diskoteku My House. No, ondje ih je zatekao hladni tuš kad su naletjeli na Dougovu bivšu djevojku, glumicu Amandu Bynes.

Budući da je dečke dijelila s pola holivudske "zlatne" mladeži, Paris i nije reagirala šokirano. "Život je predivna stvar. Ali put do braka ispunjen je raznim vezama i avanturama. Pa gdje bih ja bila kad bih razmišljala za svakog muškarca s kime je bio prije mene i poznajem li možda nekog njegovog?!", izjavila je jednom razmažena bogatašica, kada je objasnila da ne prati sadržaj celebrity magazina. "Nikad ne čitam tekst. Ako sam ja na stranici, provjerim kako sam ispala na fotografiji i idem dalje". Ipak, Doug i Paris su uskoro nakon bliskog susreta s ex-curom napustili klub.

D.D.
Foto: JLP
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara