Vrijedna Lindsay Lohan nastoji oraspoložiti svog kolegu

Vrijedna Lindsay Lohan nastoji oraspoložiti svog kolegu

LINDSAY LOHAN, 20-godišnja američka glumica i pjevačica odnedavno pažnju medija zauzima aktivnostima koje se, barem na prvi pogled, ne tiču toliko njenog živopisnog privatnog života i beskonačnog tulumarenja, koliko načina na koji financira takav životni stil.

Pri tome Lohan pokazuje veliku marljivost, profesionalizam i talent, barem ako je suditi prema Meryl Streep, višestrukoj dobitnici "Oscara" koja je nedavno svoju mladu kolegicu nahvalila nakon zajedničkog nastupa u Altmanovom filmu "A Prairie Home Companion".

Slične radne osobine će vjerojatno zamijetiti i Gary Marshall, režiser filma "Georgia Rule", čije je snimanje nedavno izazvalo nezapamćenu pažnju medija.

To se prije svega ima zahvaliti sceni koja se snima na jednom umjetnom jezeru u Los Angelesu, i koja je prilično smjela za današnje holivudske standarde, odnosno u kojoj Lohan mora simulirati aktivnosti koje su svojevremeno donijele slavu Lindi Lovelace i Monici Lewinsky.

Snimanje se prilično odužilo, a Lindsay Lohan je našla vremena i za neke opuštajuće trenutke, poput skidanja donjeg rublja pred kamerama.

Međutim, najviše će se govoriti o profesionalnom odnosu prema partneru u toj sceni, mladom glumcu Garrettu Hedludu, koji, po svemu sudeći, u filmu "Georgia Rule" za promjenu tumači lik kojemu se malo posrećilo u životu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Široj publici je Hedlund relativno nepoznat, ali ga se moglo primijetiti u "Troji" gdje je njegov lik Patrokla brutalno pokošen hladnim oružjem, zatim u "Četiri brata" gdje je njegov lik izrešetan mecima, te u "Friday Night Lights" gdje njegov lik mladog ragbijaša zlostavlja pijani otac.

Naime, ako je suditi po prvim scenama koje su se mogle vidjeti sa snimanja, Hedlund se osjećao prilično neugodno prilikom snimanja scene.

Međutim, Lohan je daleko bolje raspoložena, barem ako je suditi po velikom osmjehu nakon što je određeno vrijeme njena glava provela u Hedlundovom krilu. Da li je u pitanju "metodska gluma" ili pokušaj da se kolegi razbije trema, nije poznato.

D.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara