Patrick Swayze se protiv smrti bori smijehom i odlaskom na utakmice

PATRICK SWAYZE, kojemu je u ožujku dijagnosticiran rak gušterače, sa suprugom Lisom Niemi otišao je pogledati košarkašku utakmicu između L.A. Lakersa i San Antonio Spursa. Iako se već mjesecima bori s ovom bolesti, Patrick je još jednom pokazao kako se ne predaje olako, pa tako tijekom cijele utakmice nije skidao osmjeha sa lica.

Ovo je bilo njegovo prvo pojavljivanje od kada mu je dijagnosticiran rak koji je, srećom, otkriven u ranoj fazi razvoja, a Patrick je izgledao jako opušteno dok je sa tribina gledao košarkašku utakmicu. "Patrick je do sada jako dobro reagirao na liječenje. Svi dosadašnji nalazi pokazali su značajan napredak od kada je podvrgnut liječenju kemoterapijom. Patrick ima jaku volju za životom, na njemu se to jasno vidi i to je jednim dijelom zaslužno za njegov uspješan oporavak. On se neće predati u ruke bolesti, ali svjestan je činjenice da bi sve moglo poći po zlu pa sada živi samo za sadašnjost", rekao je George Fisher, Patrickov liječnik.

Nakon utakmice glumcu je prišlo i nekoliko drugih poznatih osoba koji su se također našli na tribinama iste utakmice, poput Davida i Victorije Beckham, Paule Abdul i Denzela Washingtona, koji su mu čestitali na borbi i volji da pobijedi bolest. Patricku i Lisi čestitali su i na obnovi bračnih zavjeta koje je par izgovorio u krugu najbližih prijatelja na privatnoj ceremoniji na ranču u Novom Meksiku. Swayze i Niemi svoju će 33. godišnjicu braka proslaviti dvanaestog lipnja, a glumac je odlučan da poživi do tog dana, ali i nakon toga.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara