Paul McCartney poklonio supruzi obilje seksi rublja

Paul McCartney poklonio supruzi obilje seksi rublja
SLAVNI Beatles poveo je Heather Mills u shopping na Beverly Hills gdje je u čuvenom butiku "Victorias Secret" spiskao stotine dolara na njeno novo rublje.

"Viktorijina tajna" je najpoznatija svjetska marka seksi donjeg rublja i za prijenos njenih modnih revija s najpoznatijim manekenkama otimaju se sve tv postaje, a nađe se i onih koji bi ih zabranili "zbog nemorala".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako su paparazzi uspjeli uhvatiti sretni bračni par tek na izlazu iz butika moglo se samo nagađati što se sve našlo u velikoj vreći koju je nosio Sir Paul, a urednici tabloida pobrinuli su se predstaviti čitateljima nekoliko modela koje je Heather mogla odabrati.

Supruga bogatog starog rockera nedavno je iskreno razgovarala u jednom showu BBC-a gdje je otkrila da zbog svojevremenog tumora na vagini vjerovatno nikada neće moći imati djeci i da je zbog toga strašno povrijede stalna šuškanja kako je trudna.

Opisala je Paula kao "fantastičnog muškarca" i opovrgnula navodna neslaganja s njegovom kćerkom poznatom modnom dizajnericom Stellom.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara