Penelope Cruz u novom nastavku "Pirata s Kariba"?

Penelope Cruz u novom nastavku "Pirata s Kariba"?

Tekst: P.R.
Foto: JLP

AMERIČKI mediji su se raspisali o navodnom novom angažmanu lijepe španjolske glumice Penelope Cruz.

Penelope Cruz zamjena za Kieru Knightley?

Priča se kako bi lijepa Španjolka trebala glumiti u četvrtom nastavku serije filmova o piratima s Kariba. Penelope bi se tako pridružila jedinom preostalom članu početne postave Johnnyju Deppu. Keira Knightley i Orlando Bloom odbili su snimati četvrti nastavak.

Do sada su snimljena tri nastavka "Pirata s Kariba", "Prokletstvo crnog bisera", "Mrtvačeva škrinja" i "Na kraju svijeta". Četvrti nastavak, koji će se zvati "Na čudnijim plimama", jednako kao i slavni roman kultnog pisca fantastike Tima Powersa, trebao bi izaći na ljeto iduće godine.

Četvrti se nastavak kultnog serijala snima po romanu Tima Powersa?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Powersov roman, koji je objavljen i u hrvatskom prijevodu, događa se u gusarskom miljeu Zapadne Indije. Jedan od junaka je i slavni gusar Edward Crnobradi Teach, a u radnji se isprepliću stvarna povijest i magija te borba dobra i zla. Mnogi ljubitelji fantastike isticali su da baš taj roman ima isto ozračje kao i popularni filmski serijal s Johnnyjem Deppom kao Jackom Sparrowom pa je moguće da se Disney okrenuo izvorniku i kupio prava od Powersa za njegovu priču.

U prilog toj teoriji govori i to što se jedan dio radnje romana vrti upravo oko potrage za mističnim izvorom mladosti, a kartu koja vodi baš do tog izvora Jack Sparrow je na samom kraju trećeg filma ukrao Barbossi. 

Do ljeta 2011. ima još dosta pa se podsjetite na smiješne scene sa snimanja druga dva nastavka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara