Pervan i Zuhra ipak u dobrim odnosima

Zuhra i Pervan poznaju se još iz "doba Stojedinice", kada su s projektom "Zločesta djeca" započeli svoju komičarsku karijeru. Iako je Pervan po odlasku Zuhre iz njegove školske zajednice za jedan časopis izjavio kako se "kao čovjek loše osjeća jer ga je njegov postupak povrijedio", stare rane su, kako se čini, zacijelile. Pervan je navodno smatrao kako od Zuhre nije bilo korektno da napusti njegovu emisiju "u pola sezone".

No, komičarski se dvojac na spomenutoj premijeri, iako se ranije tijekom večeri činilo kao da se izbjegavaju, u jednom trenutku našao pred fotografskim objektivima, i usiljeno ili ne - odlučio zajedno pozirati.

Pervan je ubrzo nakon Zuhre također odlučio preći s HRT-a na konkurentsku Novu TV, a upitan o eventualnom povratku Zuhre u "Večernju školu" sada kada su obojica angažirani u istoj televizijskoj kući, Pervan je odgovorio kako Zuhri i samomu ide jako dobro te kako su "zajedno ipak prejaki", pa im je "žao konkurencije". No, ukoliko se osjeti potreba za Zuhrinim povratkom, čiji duh - kako kaže Pervan - "uvijek lebdi negdje iznad njih" -  to će se možda i dogoditi, izjavio je Pervan prilikom prelaska na Novu TV.

Foto i tekst: B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara