Petra Maroje odbacila višak kilograma i manekensku karijeru

Tekst: V.V.
Foto: Nova TV

BIVŠA manekenka i bivša djevojka Romana Majetića najavila je povlačenje s modnih pista. Kaže, s 26 godina ona nema više šta tamo raditi, i vrijeme je da svjetla reflektora prepusti nekim novim klinkama. Međutim, Petra se u showbiznisu itekako planira zadržati, a to je potkrijepila objavom da je dobila ulogu u još jednoj sapunici, onoj koja bi se trebala prikazivati u eteru Nove TV.

"Zapuštena" Maroja višak kilograma više si ne smije dopustiti

Upravo zbog toga se bacila na intenzivno skidanje kilograma koje je tijekom ljeta "papajući i ljenčareći" nakupila jer televizijska kamera rijetko kojoj figuri laska, a "zapuštena" Petra si to nikako ne smije dopustiti, jer, priča, definitivno se planira zadržati pred kamerama. Tako je objasnila da se u sljedećih nekoliko godina planira skoncentrirati isključivo na glumu, jer je "baš to ono što želi raditi", a o novoj ulozi ne smije ni riječi zucnuti, jer joj tako nalažu televizijska pravila.

Čime bi se napunila treća Farma, kad bi se uopće smjela emitirati?

Čini se da Nova TV nakon sramotnog šakatanja u Farmi Maroji ipak nije odlučila okrenuti leđa, iako je reality u kojem je sudjelovala podigao neviđenu medijsku prašinu zlobom natjecatelja i njihovim međusobnim podbadanjima. Zbog toga, ali i mnogih drugih kršenja pravila igre na koje je ta televizija mogla i morala izravno utjecati licenca za Farmu im je (privremeno) oduzeta, a i sva sreća, jer Hrvatska ionako nema dovoljnu količinu "zvjezdica" koje bi i po treći put uspješno(?) uspjele napuniti show i moslavačko seosko imanje.

Čišćenje od loše slike u medijima

Osim toga, Petra više ne skriva vezu s "kumom" Ante Gotovca, dugo javnosti misterioznim Umkom, s kojim se ovo ljeto pojavila na skoro svim bitnijim društvenim eventima koji oko sebe okupljaju zvijezde Petrina kalibra. Bivša Majetićeva nevjesta i od nje dosta stariji poduzetnik ljubav su prestali skrivati, a i često su se mogli vidjeti kako javno izmjenjuju nježnosti, što bi se moglo protumačiti i kao Petrin smiraj, odnosno pokušaj da sve probleme i negativnu medijsku pažnju koju je svojim agresivnim ispadima izazvala, zauvijek ostavi iza sebe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara