Pijane sise: Simona s 1,5 promila uništila auto i drvored u Vodicama

"ČULI smo snažni udarac i izletjeli iz kluba. Iz razbijenog auta izašla je Simona Gotovac. Jedva je hodala. Bila je pijana i u vožnji je 'satrala' cijeli drvored", rekli su nam očevici prometne nesreće u kojoj je Simona Gotovac sa suprugom Antom sletjela sa ceste i uništila automobil Mercedese CLS 63 AMG. Incident se dogodio oko 2 sata i 30 minuta iza ponoći, a Ante Gotovac, doznajemo od svjedoka, pritom nije štedio na uvredama i psovkama. Utvrđeno je da je Simona popila "koju čašicu više" - imala je 1,5 promila alkohola u krvi.

Obitelj Gotovac ne prestaje izazivati probleme - nakon međusobnih svađa i medijskog prepucavanja, izazvali su prometnu nesreću čija će se materijalna šteta, prema riječima stanovnika Vodica, još dugo sanirati. Simona je, pijana za volanom, uništila nekoliko palmi i klupe u centru ove omiljene turističke destinacije i navukla bijes Vodičana koji su gledali njezin obračun s policijom.

"Stala sam na pumpi kako bi Gabici kupila Barbiku, Fifija i traktor Toma"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pička ti materina, kujo smotana, pogledaj šta si napravila!!!", derao se Ante Gotovac na suprugu dok su čekali policiju. S njima u automobilu nije bila dvogodišnja kći Gabrijela, a zbog vožnje u alkoholiziranom stanju manekenka je zaradila prekršajnu prijavu. Kako se pijana Simona u svom "ruletu" zabila u zid, Mercedes od dvjesto tisuća eura je potpuno uništen, a manekenka će sljedećih nekoliko dana nositi ovratnik.

"Stala sam na pumpi kako bi Gabici kupila Barbiku, Fifija i traktor Toma. Krenula sam prema hotelu, ali ne znam što se odjednom desilo s autom. U zavoju sam izgubila kontrolu nad volanom jer je taj auto užasno jak. Odnijelo me u palme. Razbila sam palmice, klupicu i zid marine. U Hacijendi sam popila samo dva koktela, i to ne jedan za drugim. Nisam čak ni brzo vozila. Sreća da sam bila vezana. Udarac je bio toliko jak da mi se otvorio i zračni jastuk", rekla je Simona medijima nakon prometne nesreće.

M.A.
Foto: Index, Do.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara