Pittova majka brisala suze Jennifer Aniston

UOČI pete godišnjice braka između Jennifer Aniston i Brada Pitta, holivudska glumica osjeća golemu usamljenost zbog čega je telefonom nazvala Bradovu majku Jane, koja ju je tješila.

Američki Star Magazine doznaje kako je Jane Pitt, nakon što ju je Jennifer nazvala na telefon, odmah sjela u automobil i prešla 300 milja do Chicaga kako bi bila uz bivšu snahu. Starov izvor tvrdi kako je Jennifer uoči godišnjice vjenčanja s Bradom u suzama nazvala svekrvu i s njom podijelila osjećaj usamljenosti koji ju muči.

Jennifer na Bradovu majku gleda kao na svoju majku, a upravo je ona bila prva osoba kojoj se obratila kada je osjetila veliku tugu i samoću zbog rastave braka s Bradom. Iako je glumački par odlučio raskinuti brak, Jane još uvijek voli Jennifer i želi joj biti podrška u teškim vremenima nakon razvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bradova majka još uvijek smatra kako je Jennifer dio obitelji Pitt te ju u srcu još uvijek voli kao svoje dijete. Nakon što je uznemirena Jennifer nazvala Jane na telefon, ona nije dugo razmišljala nego je odmah sjela u auto i otputovala k Jennifer kod koje planira ostati oko tjedan dana dok se glumica ne oporavi, prenosi Star Magazine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara