Platili 15.000 kuna odmor u "sofisticiranoj" sobi: "Osjećamo se prevareno"

Platili 15.000 kuna odmor u "sofisticiranoj" sobi: "Osjećamo se prevareno"
Foto: Facebook/Jet2.com & Jet2holidays

BRAČNI par iz Velike Britanije platio je 1800 funti (oko 15 tisuća kuna) odmor u Grčkoj, ali su se gadno razočarali kad su vidjeli što ih je dočekalo. 

Naime, agencija im je obećala "šik i sofisticiran" odmor, ali stvarnost je bila drugačija. Rečeno im je da će njihova soba imati moderno osvjetljenje i dekoracije, a dočekala ih je soba "kao iz hostela". 

Da stvar bude gora, Peter Smith i njegova supruga Amanda u Grčku su došli proslaviti svoju 28 godišnjicu braka. 

Petera je ovo toliko razljutilo da je na Facebook stranici agencije objavio fotku sobe kakvu je bukirao i fotku sobe kakvu je zatekao pri dolasku. 

"Prva fotka je s web stranice preko koje sam bukirao sobu, druga je ono što smo dobili nakon što su je 'unaprijedili' u sobu s pogledom na more. Jasno mi je da ne mogu sve sobe biti identične, ali naša je soba više sličila na hostelsku u usporedbi s fotkom na web stranici. Kontaktirao sam službu za korisnike, ali ništa nisu riješili. Ostali smo tamo jer sobu trebamo samo za prespavati, ali osjećamo se prevareno", napisao je. 

Za Daily Mail je rekao kako su mu u hotelu rekli da je ovo njihova standardna soba i da je razlika samo u boji, a navodno je saznao da je to prije bila soba u kojoj su držali sredstva za čišćenje. 

"Nevjerojatno mi je da hotel tvrdi da je ova soba ista kao sve ostale", rekao je. 

Iz agencije tvrde da su riješili problem te korisnike premjestili u drugu sobu kojom su navodno bili zadovoljni. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara