Pobjednik Big Brothera je Romano, prije proglašenja krenuo zaprositi Marinu

Pobjednik Big Brothera je Romano, prije proglašenja krenuo zaprositi Marinu

 Foto:RTL

Pobjednik ovogodišnjeg Big Brothera je Splićanin Romano Obilinović, koji je u završnici ostao s pjevačicom Ines Huskić i voditeljem Draženom Kocijanom Kockom. Romano je osvojio nagradu od 183.700 kuna.

Samo proglašenje pobjednika ostalo je u sjeni Romanova pokušaja da zaprosi manekenku Marinu Raguž, koja je osjetivši što on želi povikala:"Ne, Romano". Iako je pokušao slagati da joj je htio dati šminku, ipak je priznao da je htio kleknuti pred nju.

U studiju su bili svi stanari koji su ranije napustili BB kuću u zagrebačkoj Dubravi. "Ja sam se veselila vjenčanju, ali možda drugi put više sreće", prokomentirala je nesuđena kuma Kristina Vukas propalo vjenčanje Ines i Fabija.

Tamara Posavčić prokomentirala je suđenje Marini i ulazak njenog bivšeg zaručnika u BB kuću.

"Vidjela se velika knedla koju je progutala, ali onda se razbahatila, ali nije joj bilo svejedno", prokomentirala je Tamara, koja je rekla da se Saša super ponio na suđenju.

"Ostao je vjeran sebi, nema tu ljubavi više", dodala je.

Branimir je bio uvjeren da izlazi Marina, kojoj je poručio da mora srediti svoju životnu situaciju. Tamara se složila s njim, rekavši da je Marina imala masku koja je pala ulaskom u kuću te da nije ostala dama, što joj ona zamjera.

Kuću su napustili Marina i Alen, koji je dobio čak 38 posto glasova gledatelja koji nisu željeli da uđe u finale. Tada je počelo glasanje, po prvi put u sezoni ne za izbacivanje, već za pobjednika. 

Alena je u studiju dočekala zaručnica, a njegova buduća punica i prijatelj Roman uvjereni su da nije pobijedio zbog svoje golotinje.

"Ja ću pobijediti za nekoliko dana, jer se ženim sa svojom Livijom", rekao je Alen.

Marina je za to vrijeme bila tužna, a na pitanje je li tužna što je nije dočekao Saša i je li našla ljubav s Romanom rekla: "To je nešto drugo".

Alen je priznao da je mislio da će ostati dulje u kući, ali i da nije mislio da će pobijediti. Dodao je da ga je Rina izluđivala tračanjem.

"Mislim da ono najgore tek slijedi, ne želim razmišljati o tome. Preživjet ću što god bude", rekla je Marina koja se tresla nakon izlaska.

Alen je dodao da mu je savjest čista, za razliku od nekih koji su samo došli po novac.

"Ništa nije bilo", branila se Marina nakon što je pogledala prilog o sebi i dodala je da bi reagirala isto kao Saša da je situacija obrnuta.

"Sad mogu pričati da bih nešto promijenila, ali ponašala sam se onako kako sam se osjećala. Čovjek je zatočen i nema osjećaj da postoji nešto vani", rekla je i dodala da će tek vani otkriti što osjeća prema Romanu.

Dodala je da želi razgovarati sa Sašom, za kojeg misli da se ima zašto ljutiti.

Sljedeća je kuću napustila Rina. 

Rinu je iz publike bodrila prijateljica Maja Škufca, koja je rekla da njenu prijateljicu ljudi ili vole ili mrze.

"Ja se toplo nadam da će pobijediti Romano, ne mogu vjerovati da je Alen ispao prije nekih koji sjede na kauču. Nevjerojatno je da je ispao prije mene", rekla je Rina.

"Poljubit ću Alena i Juru, drugi me ne zanimaju", rekla je o svojim bivšim sustanarima na kauču.

Sljedeći je izašao Fabio, a ostali su Ines, Kocka i Romano. Inesina sestra Sandra rekla je da su svi sretni i ponosni jer je Ines ostala fer i poštena prema ostalim stanarima.

"Brak će sigurno sačekati, a da iskra postoji, tako da nastavak možda slijedi", rekla je.

Fabijev otac je ispadanje pripisao neiskustvu te dodao da sad navija za snahu. Fabio je rekao da nije tužan zbog izlaska te da Ines ima šanse za pobjedu. Vrijeme će pokazati, rekao je o njihovoj vezi.

"Mlada luda glava i brzopletost su mi presudili", dodao je.

Posljednjih troje finalista došli su u studio, gdje je proglašen pobjednik. Romano je krenuo prema Marini, a ona je misleći da će je zaprositi počela govoriti: "Ne, ne, ne, Romano".

Iako je pokušao slagati da joj je želio dati šminku, Romano je ipak priznao da ju je krenuo zaprositi.

"Ma nema veze", rekao je u svom stilu, iako se vidjelo da je dotučen njenim odbijanjem. Bila je to najtužnija proslava pobjede u ovom realityju ikada.

"Lijepo je pobijediti, ali da nije bilo Marine ne bi ni došao do kraja tako da svoju pobjedu posvećujem Marini bez koje ni ne bih ostao u Kući.“, rekao je novi Big Brother pobjednik, koji, iako nije uspio zaprositi Marinu onako kako treba, od toga nije odustao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara