Pogledajte kako Lana Banely i Tatjana Jurić izgledaju u seksi plesnim haljinama

Foto: HRT

NAPOKON su počele pripreme za očekivanu 6. sezonu "Plesa sa zvijezdama" koji počinje ove subote. HRT je napokon otkrio lica koja će nas zabavljati ove zime na malim ekranima, a oni su sami rekli kako je njihov cilj zabaviti se, naučiti nešto novo i pokazati ljudima kako svatko može naučiti plesati i u tome uživati. Plesači su se odlučili prije početka showa predstaviti i svojim "Plesnim iskaznicama", a vi možete vidjeti tko će u showu sudjelovati ove godine, a u našoj galeriji možete pogledati i koliko su cure mogu biti seksi, poput Lane Banely, Jelene Perčin i Tatjane Jurić, kada odjenu plesne haljine.

Martina Tomčić

Rođena je 1975. godine, a magistrirala je umjetnost na Muzičkoj akademiji u Grazu. Za ulazak u natjecanje motiviralo ju je, kako kaže, obećanje urednika emisije Tomislava Štengla kako će skinuti barem 5 kg. Od emisije očekuje prije svega dobre vibracije te uživanje u samome plesu, a  veseli je i što će zabaviti svoju obitelj koja će ju gledati na malim ekranima.

Miro Ungar

Rođen je 1937. godine u Zagrebu, a nakon završene gimnazije studirao je na    Kazališnoj akademiji te potom na Filozofskom fakultetu, gdje je završio talijanski. Na sudjelovanje u emisiji potaknuo ga je izazov jer mu je nakon karijere u showbizu tijekom koje je igrao u dramama, glumio u filmu, pjevao u mjuziklu, a preostala još samo jedna dimenzija u kojoj se želio okušati – plesni podij. Od plesova najviše voli engleski valcer i rumbu a njegovu 55-godišnju karijeru najviše je obilježilo sudjelovanje u kvartetu 4 M, pjevanje u Francuskoj pod pseudonimom Tim Twinkleberry i 20 turneja po tadašnjem Sovjetskom Savezu.Jelena Perčin

Rođena je 1981. godine, a po zanimanju je akademska glumica. Na sudjelovanje u Plesu sa zvijezdama potaknula ju je kvaliteta showa kao i želja da nauči plesati. Od same emisije prije svega očekuje dobru zabavu te usavršavanje koreografije. Jelena još nema omiljeni ples, a ocjenu u kojemu je najuspješnija ostavlja žiriju.

Denis Ahmetašević

Rođen je  1969. godine u Zagrebu, a po obrazovanju je stručni suradnik u INDOK djelatnosti, što je 80-tih godina govorilo puno više o njemu nego danas. Na sudjelovanje u Plesu sa zvijezdama odlučio se jer je želio novo iskustvo te jer je emisija potpuno u skladu sa njegovim načelima življenja i karijere.

Lana Banely 

Lijepa i uspješna novinarka sportskog programa HTV-a rođena je 1985. godine  u Zagrebu. Tu završava osnovnu i srednju školu, te upravo piše diplomski rad na Fakultetu političkih znanosti. Od showa "Ples sa zvijezdama" očekuje dobro zabaviti svoje navijače, publiku a zatim i sebe. Kao sportašica naučena je na red, rad i disciplinu tako da kako sama kaže uživa u svakoj kapljici znoja, upali mišića i žulju, jer su oni pravi pokazatelj da se uistinu trudi i daje sve od sebe na treninzima koji su za nju prava kombinacija smijeha, zabave i iscrpljujućeg rada.Hrvoje Šalković


Rođen je 1973. godine, a po obrazovanju je diplomirani novinar. Najprepoznatljiviji je svjetski putnik u Showu "Ples sa zvijezdama". Posjetio je 100 zemalja na svih 7 kontinenata. Trčao je s bikovima u Pamploni, ronio s morskim psima na Galapagosu, smucao se po Antarktici... Nakon što je diplomirao novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti, odlazi u London gdje magistrira na University of Westminster. Vodi dvije paralelne karijere - putnika i pisca na Gonzo način. Život ne shvaća previše ozbiljno, jer dobro zna da se neće živ izvući iz njega. Od showa očekuje nove prijatelje, gubitak kilograma (izgubio već 4 kile), koju kunicu za sljedeća putovanja, i naravno – da nešto sitno nauči plesati.

Marko Tolja

Rođen je 1984. godine u Rijeci, mladi je glazbenik koji sve manje ima vremena za fakultet ali zato plijeni pažnju svojim izvanrednim vokalnim sposobnostima, izgledom i šarmantnim nastupom. Voli izazove, a i sve mu se više prijatelja ženi pa će mu znanje u plesu koje dobije u showu dobro doći. Svoje glazbeno obrazovanje stječe od malih nogu, prvo uz pomoć svoga strica, Davora Tolje, a kasnije završava i glazbenu školu u Rijeci. Do sada je objavio dva albuma, osvojio dva Porina i odradio puno lijepih i važnih nastupa.

Tatjana Jurić
Rođena je 1982. godine i pred diplomom je na Fakultetu političkih znanosti. Na sudjelovanje u emisiji potaknuo ju je izazov. Kaže kako joj se dogodilo ono "Pazi što želiš, mogli bi ti se ostvariti". Tatjana kaže kako prije početka priprema za emisiju nije znala plesati, od  emisije očekuje upravo dobru zabavu i da nauči plesne korake. Tatjana je pratila ranije emisije i uživala gledajući napredak onih koji su došli sa skromnim znanjem u emisiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara