"Pokajala sam se zbog povećanih usana. Zato sam izvadila silikone"

"Pokajala sam se zbog povećanih usana. Zato sam izvadila silikone"

NINA MORIĆ, starleta hrvatskog podrijetla sa stalnim prebivalištem u Italiji, gdje je ostvarila uspješnu manekensku karijeru, prvi je puta za časopis Story progovorila o dramatičnim događanjima koji su obilježili njezine posljednje dvije godine života. Uzrok većini njezinih problema je suprug Fabrizio Corona kojega su talijanske vlasti uhitile zbog ucjena, iznuđivanja i reketarenja poznatih i slavnih Talijana. Prilikom policijske istrage, Nina se našla pod povećalom nadležnih službi pod sumnjama da mu je pomagala u nezakonitim radnjama, međutim ustanovljeno je da ona ipak nije imala pojma čime se njezin, sada već bivši, suprug bavio.

"Fabrizio je otac mog djeteta i to je uloga koju mu nitko ne može oduzeti. U posljednje dvije godine mi smo, kao i svaki bračni par, imali nesuglasica, međutim u ovom trenutku imamo civiliziran odnos iako nas osim brige za sina gotovo više ništa ne veže. Bilo je dana kada sam užasno patila zbog svega što se dogodilo, no bila sam prisiljena uzeti stvar u svoje ruke i odrasti preko noći pa su ružni dani sada iza mene", ispričala je Nina za tjednik Story opisujući trenutačni odnos s bivšim suprugom. "Naši su problemi počeli puno prije njegova uhićenja. Fabrizio nije znao razgovarati i često je šutio, a ta nas je šutnja postupno udaljavala i između nas je radila ponor. Kada se dogodilo njegovo uhićenje, detalje svega saznala sam iz medija. Znala sam da se Fabrizio bavi paparazzo fotografijama, no nisam znala koliko je daleko taj posao otišao. Ni dan danas ne znam što se točno dogodilo i što mi je sve skrivao", ispričala je Nina koja u tvrtki Corona ima pedeset posto udjela.

"Kad su Fabrizija uhitili, ostala sam bez zarađenog novca, a ti su računi i danas blokirani"

"Tu sam tvrtku osnovala vlastitim novcem, a kada sam upoznala Fabrizia ludo sam se zaljubila i prepustila mu pedeset posto vlasništva, nakon čega je on proširio poslovanje na meni još nepoznate djelatnosti. Kada su ga uhitili i blokirali nam tvrtku, ostala sam bez svojeg zarađenog novca, a ti su računi i danas blokirani. To mu najviše zamjeram, jer ne samo da mi nije rekao čime se bavi, nego je na taj način ugrozio sigurnost našeg djeteta. Ovdje je riječ o moralnoj prijevari, što je još gore od preljuba. Zato poručujem ženama: koliko god budete zaljubljene, uvijek budite na oprezu!", savjetovala nas je manekenka, napominjući kako unatoč svemu još uvijek vjeruje u brak i u ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fabrizio i ja još uvijek nismo službeno rastavljeni, jer po talijanskim zakonima za to mora proći tri godine. Ne znam kako će to sve završiti, no Fabrizio i ja još smo uvijek emotivno vezani. Talijanske novine pisale su kako mi namjeravamo obnoviti bračne zavjete, no u tome nema nimalo istine. To bih mogla napraviti samo kada bih sto posto bila sigurna u njega, no izgubljeno povjerenje ne može se vratiti. Fabrizio je često u medije iznosio naše prljavo rublje, jer je želio veći publicitet, a u cijeloj ovoj priči ja sam najveća žrtva. Mi smo nastavili živjeti zajedno, ali on se nimalo nije promijenio. Nakon afere s krivotvorenim eurima shvatila sam da je njemu najviše stalo samo do novca, nakon čega sam ga zamolila da se iseli iz stana. Danas moj sin Carlos i ja živimo u unajmljenom stanu, dok si je Fabrizio kupio veliku kuću", priznala je Nina.

"Dala sam Fabriziju šansu, ali prekasno je za nas. Ne znam želim li više ikad u brak"

"Fabrizia danas volim na neki posve drugi način, no ne onako kako sam ga nekoć voljela. Užasno me povrijedio, a ja sam imala osjećaj da u tome uživa. Dala sam mu šansu, ali sam shvatila da je prekasno za nas. Ne znam želim li više ikada biti u braku i imati djecu. Želim obitelj, koja nedjeljom odlazi u crkvu, a poslije toga na zajednički ručak. Željela bih pored sebe imati muškarca koji će se brinuti o meni, a to nikada nisam imala. Ovo sam ljeto bila u Dubrovniku i shvatila sam koliko mi zapravo nedostaje moja zemlja. Uživala sam s mamom i Carlosom i osjećala sam se zaštićeno. Ne vjerujem da bih se još mogla vratiti, ali bih voljela kupiti kućicu na moru, imati nešto svoje što će me čekati", priznala je manekenka, koja demantira tvrdnje da je napravila desetak plastičnih operacija kao i da se redovito "pumpa" botoxom. 

"Živim zdravo, hranim se zdravo, idem u teretanu. Kad mi je bilo sedamnaest, povećala sam gornju usnicu i zbog toga sam se pokajala. Prije šest godina izvadila sam silikonski implant i poslije toga nisam radila nikakve nove preinake na sebi. Imam 32 godine i još je rano za tretmane botoxom. Ako mi ne vjerujete, slobodno mi opipajte obraze. Moji su!", zaključila je Nina u razgovoru za Story.

K.H.
Foto: Index, Guliver/Getty

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara