Pokos: Preporučam novopečenoj gospođi Kerum da drži podalje Alku Vuicu od svog mužića

Tekst: I.M.
Foto: Jure Mišković/Cropix

VLATKA POKOS i njena autobiografska knjiga "Život u raju", koja će se uskoro naći u prodaji, ne prestaju podizati prašinu. Da će tako biti, znala je i sama Vlatka: "Slutila sam da će moja knjiga izazvati burne reakcije jer svi znaju koliko sam iskrena i direktna". Ipak, od svih reakcija ju je, kako sama kaže, najviše šokirala ona Alke Vuice.

"Najviše me šokirala reakcija Alke Vuice, jer je nevjerojatno da žena koja nikada nije skrivala od javnosti kontroverzan privatan život, a njezino je ponašanje uvijek bilo izvan okvira normalnog, odjednom poželi da je se proglasi uzornom majkom, kućanicom i ženom koja živi primjeran obiteljski život. Osoba koja si dopušta da se miješa ne samo u moj već i u mnoge druge živote, koja cijeli život priča o svojim ljubavnim avanturama čak i s oženjenim muškarcima, odjednom želi biti svetica", navela je Vlatka Pokos u intervjuu za Gloriju te dodala kako Alka Vuica "nije prezala ni pred čime da uništi život Igoru Štimcu i njegovoj obitelji".

"Ja mislim da je zlostavljanje kad te tvoje dijete gleda svakodnevno pijanu, a da nije zlostavljanje ako mu koji put daš po turu"

"Ta me žena javno blati, priča laži i kao đavolja odvjetnica ponavlja floskule mog bivšeg muža o mom navodnom zlostavljanju Lane. A ona je zadnja osoba koja bi o tome imala što reći jer je u tih šest godina Lanu vidjela dva, tri puta. Ja mislim da je zlostavljanje kad te tvoje dijete gleda svakodnevno pijanu, a da nije zlostavljanje ako mu koji put daš po turu. I još nešto - preporučila bih novopečenoj gospođi Kerum da drži podalje Alku Vuicu od svog mužića jer njezine aspiracije i odnosi s gospodinom su daleko od prijateljskih", navela je Vlatka Pokos.

Pritom je Vlatka priznala kako je mala Lana od nje u par navrata "dobila po guzi": "Bila je to moja reakcija na strah da joj se nešto ne dogodi. Naime, Lana u jednoj fazi nikome nije htjela dati ruku dok bi hodala po ulici. Tako je jednom skoro podletjela pod auto, a jednom ju je i udario. Oba puta nisam ja bila uz nju, nego baka i domaćica. Kad je bila sa mnom, to se nije dogodilo. I stvarno mislim da je pametnije dati joj po guzi da mi da ruku, nego da se, ne daj Bože, nešto dogodi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara