Popularni zagrebački klub: Ne planiramo raditi uz mjere distance

Popularni zagrebački klub: Ne planiramo raditi uz mjere distance
Foto: YEM

NAKON što je vlada prošli mjesec predstavila propise pod kojim ugostiteljski objekti mogu raditi, mnogi od njih najavili su kako ih uopće neće otvarati jer ne mogu poslovati pod zadanim uvjetima. Jedan od njih je i zagrebački Klub., koji je nakon brojnih upita koje dobiva svoju odluku objasnio na Facebooku.

"Primamo razne upite, ali ne, mi ne otvaramo do daljnjega. Ne planiramo raditi uz mjere distance, pa umjesto 170 ljudi unutra imati 60 uz zabrane zadržavanja na šanku koji nam je pola Kluba. Premali smo klub pa da još i dodatno smanjujemo broj ulaznica. Radit ćemo kada budemo opet mogli raditi kao prije. Bit će to dobro sve, taman da nas se zaželite malo. Gori grad, kume, čuli ste za nas, kume!", napisali su na Facebooku.

Podsjetimo, od 11. svibnja mogu raditi ugostiteljski objekti s terasom, a odnedavno mogu raditi i dulje od 23 sata. No mnogi i dalje nisu sigurni kad će otvoriti vrata svojih objekata pa se nametnulo pitanje što će se dogoditi s noćnim životom, odnosno hoće li ga pandemija uništiti. Kako će reagirati ostali klubovi, ostaje za vidjeti.

>>Imamo tri nova slučaja. Uskoro popuštaju mjere za vjenčanja, koncerte, festivale...

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara