Posh i Becks čekaju četvrto dijete?

PREMA pisanju britanskog Daily Maila, Posh Spice je uvjerena kako je trudna, a to je shvatila pripremajući se za predstojeću turneju sa Spice Girls. Svoje sumnje ne želi priznati menadžeru Simonu Fulleru, koji je u ugovoru, sklopljenom ovog ljeta, jasno naznačio kako ne želi da ijedna od članica zatrudni tijekom velike turneje za koju je svaka od njih dobila čak deset milijuna funti.

Česte promjene raspoloženja i jutarnje mučnine u poznatoj modnoj žrtvi probudile su sumnje da je trudna, a to je, piše Daily Mail, priznala suprugu Davidu i zamolila ga da se još ne hvali kako će i četvrti put postati ocem. Naime, ukoliko je zaista trudna, Victoria Beckham je prekršila ugovor kojeg je potpisala ovog ljeta, a u kojem, u moru zabrana, menadžer Simon Fuller ističe: "Molim vas, pazite što radite. Ne bi bilo dobro da ijedna od vas zatrudni tijekom ovog zahtjevnog projekta".

Turneja ego tripova

Victorijina možebitna trudnoća samo je jedan od "problema" koji prati okupljanje Spice Girls - iako su za svjetsku turneju prodale nekoliko stotina tisuća ulaznica, djevojke više nisu pretjerano oduševljene zbog projekta, prvenstveno zbog loših odnosa unutar grupe. Dok Posh živčani zbog moguće trudnoće, Geri Halliwell ekipu izluđuje zahtjevima koje najmanje tolerira Mel C, zbog čega, piše Daily Mail, dolazi do svakodnevnih trzavica. Emma je, pak, ljuta na Victoriju jer je s Robertom Cavallijem dogovorila golišave kostime koji joj ne komplimentiraju jer je rodila prije nekoliko mjeseci.

Britanski tabloidi prilično su iscrpni kad je riječ o svađama u grupi, no članice oštro demantiraju takve navode, ističući da su ih pratili i u danima najveće slave. "Neki su nas mediji oduvijek pokušavali uništiti, već smo navikle. Među nama je sve u redu, a to ćete vidjeti i ukoliko dođete na naš koncert", poručila je Geri brojnim obožavateljima.

Svaki sin svoju priču ima

Victoria i David Beckham imaju tri sina - Brooklyna, Romea i Cruza, a svaki od njih već je uzeo svoj dio "medijskog kolača". Brooklynu su se mediji rugali zbog neobičnog imena (dobio ga je jer je začet u tom kvartu), a Romeovo zdravlje (navodno pati od epilepsije) također je punilo novinske stupce. Za Cruza, pak, kažu da je "rođen sa ciljem" - na svijet je došao neposredno nakon Davidove ljubavne avanture s tajnicom Rebeccom Loos pa su mediji pisali o tome kako Victoria još jednim djetetom pokušava spasiti brak.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara