Posljednja sezona "Igre prijestolja" ostavit će vas bez riječi

Posljednja sezona "Igre prijestolja" ostavit će vas bez riječi
Foto: Press

KAO ŠTO smo imali prilike doznati, nova i posljednje sezona mega popularne serije "Igra prijestolja" stiže u travnju 2019. i imat će samo šest epizoda, ali čini se da će i to biti dovoljno da nas ostavi bez riječi. 

Naime, redatelj David Nutter potvrdio je da će se raditi o dugim epizodama, ali i da su za epsko finale pripremili i nevjerojatne obrate. 

"Usporedimo li osmu sezonu s epizodom Red Wedding, moram vam reći samo jedno - pripremite se za nešto posebno. Bit će spektakularno, inspirativno i zadovoljavajuće. Bit će tu puno iznenađenja i šokantnih trenutaka", odgovorio je Nutter tijekom gostovanja na Reddit AMA-u.

Za one koji ne znaju, "Red Wedding" smatra se epizodom u kojoj se dogodio jedan od većih i šokantnijih obrata u seriji, a u nekoliko minuta nastradao je velik broj ključnih likova. 

Doduše, u ovoj fazi smrt glavnih likova više i nije toliki šok, a jedino je pitanje hoće li ovaj obrat biti još jedan veliki "masakr" ili nešto drugo. 

Nutter je za kraj dodao: "Vojska Bijelih šetača neće biti jedini problem s kojim se likovi suočavaju u osmoj sezoni. Bit će tu i međusobnih sukoba."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara