Poslovni krah Borne Rajić: Je li poznata dizajnerica bankrotirala?

Poslovni krah Borne Rajić: Je li poznata dizajnerica bankrotirala?

Foto: Instagram

OVIH dana medijima se proširila priča o bankrotu poznate dizajnerice, životne savjetnice, trendseterice i domaće YouTube zvijezde Borne Rajić čija je firma navodno u minusu od preko 500 tisuća kuna.

Bornina tvrtka registrirana u Rovinju, piše RTL, nikada nije ni bila u plusu, a pritisnuta financijskim problemima počela je s rasprodajom pa je rasprodaja njezine vintage kolekciju iz 2011. (pojedini su se komadi prodavali za tristotinjak kuna) koju su neki doživjeli kao pokušaj spašavanja.

No, ona to tako ne vidi.

"Ja ne znam moji su određivali cijene, mislim da je 300 kuna neki prosjek. Rješavam se namještaja, umjetnina, nemam nikakvu emotivnu povezanost, samo sam vezana za ljude koje volim", tvrdi Borna i dodaje da se skrasila u Zagrebu: "Ovo mi je neka baza. Francuzi kažu, jednom nogom u Zagrebu, sad u nekoj drugoj životnoj fazi".

Progovorila je kratko i o novoj vezi, ali nije bila pretjerano otvorena: "Zgodan, interesantan... Odmah sam prepoznala da smo suđeni jednom drugom. To su fatalne ljubavi, meni su se događale nekoliko puta".

Brak s drugim bivšim suprugom, Izraelcem Ronom s kojim ima šestogodišnjeg sina Rafaela, nije završio bajno, a bitka za skrbništvo nad sinom bila je prepuna prijetnji, navodnih otmica i ostalih ružnih događaja pa Borna o tome ne voli govoriti, ali ipak je rekla: "Mi smo u sudskim procesima, odvijaju se svojim tijekom, ali imamo situaciju u kojoj smo sigurni, ne osjećamo pritisak".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara