Potpuno naga Kate Moss progovorila o muškarcima: Gnjide, ne vjerujem im!

Potpuno naga Kate Moss progovorila o muškarcima: Gnjide, ne vjerujem im!

NAKON što je već mjesecima mediji preklinju (i proganjaju) kako bi dala intervju, ili nekome uputila barem jednu riječ, britanski supermodel Kate Moss, prekinula je zid šutnje, i pozirajući potpuno gola opalila paljbu na muškarce. Kate Moss se skinula pred objektivom U.S. magazinea, a nove obnažene fotografije ikone stila već su proglašene njezinim najseksipilnijim fotografijama ikada snimljenim. Fotografije su snimljene u crno bijeloj tehnici, a za potrebe snimanja 34-godišnja manekenka svoju kosu prekrila je platinastom perikom oponašajući kultnu frizuru pop ikone osamdesetih godina prošlog stoljeća, Debbie Harry.

Kate Moss, koja je u vezi s frontmenom Killsa, Jamieom Hinceom, novinaru U.S. Magazinea otkrila je kako nema visoko mišljenje o suprotnom spolu. "Muškarci su gnjide i ne treba im vjerovati", rekla je, priznajući kako je više iskustva s muškarcima skupila sada kada je u tridesetima, nego kada je bila mlađa. "Sada sam puno bolja u krevetu, nego kada sam bila mlađa", priznala je. Kate Moss, koja svoju kći Lilu od medija sklanja koliko je to jednom supermodelu moguće, priznala je kako je petogodišnja djevojčica već sad prava ovisnica o modi, te kako je puno svojevoljnija nego što je Kate bila kao dijete.

"Nikad nisam bila anoreksična pa pretpostavljam da nisam premršava"

Progovorila je i o svojoj daleko poznatoj mršavosti koja ju je postavila u sam vrh modne industrije, priznajući kako je u životu imala faza kada uopće nije jela. "Istina je, znalo mi se događati da uopće ne jedem, ali zapravo nikada namjerno. Ponekad na snimanjima služe tako odvratnu hranu, koju jednostavno nije moguće jesti, poput one u zrakoplovima", otkrila je. "Nikad nisam voljela što sam tako mršava. Nikad nisam bila anoreksična, pa valjda nisam onda premršava", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bježala od fotografa ispred kuće Georgea Michaela

Kate Moss trenutno uživa u partijanju po londonskim klubovima u društvu svojeg dečka Jamiea Hincea - fotografi su par nedavno ovjekovječili u trenutku kada je bježao iz kuće Georgea Michaela, gdje su bili na zabavi povodom posljednjeg koncerta najveće gay ikone u svijetu popa, koji je spektakularnim nastupom u londonskoj Earls Court Areni službeno obilježio kraj svoje pjevačke karijere. Unatoč činjenici da se Kate Moss nakon dugog razdoblja šutnje oglasila u čak dva medija, osim u U.S. magazineu, Kate Moss je malu izjavu koja se tiče njezinog privatnog života i britanskom izdanju Grazie, supermodel od paparazza se i dalje skriva - kada su je pokušali zaskočiti i izmamiti iz nje koju riječ, Kate je okrenula glavu na drugu stranu, pokrila se jaknom i ravno iz George Michaelove kuće, pod okriljem svojeg dečka, utrčala u automobil i pobjegla.

V.V.
Foto: Mert Alas and Marcus Piggott

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara