Umeci koji su Kate Moss ispali iz glave odlaze na humanitarnu aukciju

PLAVE ekstenzije za kosu koje su britanskom modelu Kate Moss otpale s glave na crvenom tepihu u Berlinu kada je predstavljala svoj novi parfem "Velvet Hour" stavljene su na internetsku stranicu eBay, a novac od njihove prodaje upotrijebit će se u kampanji za borbu protiv ovisnosti. Ekstenzije je na internetsku aukciju stavio fotograf John Farr koji ih je sa crvenog tepiha i podignuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kate Moss, odlučna u namjeri da obnovi svoju napola propalu karijeru, otputovala je u Berlin kako bi svečano predstavila svoj novi parfem, "Velvet Hour". Nakon što se crvenim tepihom prošetala u haljini koju su prije nje nosile još dvije osobe, Kate se uputila na privatni VIP party gdje se opijala do jutra, a po povratku kući iz kose su joj ispale plave, loše ugrađene ekstenzije koje je kasnije pokupio fotograf John Farr. Kako nije znao što bi s njima, na internetskoj aukcijskoj stranici eBay odlučio ih je unovčiti, a zaradu pokloniti njemačkom centru za borbu protiv ovisnosti Keine Macht den Drogen.

"Nadam se da Kate neće smetati to što sam napravio. Htio sam je pitati za dopuštenje, međutim doista sam bio zauzet i jednostavno nisam imao vremena pa sam naposljetku to morao napraviti bez njene dozvole. Dobra je stvar što će novac od prodaje ići u dobre svrhe, a svi znamo da je Kate meka srca pa će joj vjerojatno biti drago kada čuje za ovo", rekao je John Farr. Ekstenzije su do sada privukle pet ponuda, od kojih je najveća ona od 25,50 eura plus troškovi dostave, a samo natjecanje traje do 3. srpnja.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara