Potvrđeno je: Oralni seks je umjetnost

OVOGODIŠNJE izdanje Eurokaza potvrdilo je reputaciju u najmanju ruku kontroverznog kazališnog festivala, pa je tako na performansu Labin Art Expressa publika imala priliku uživo svjedočiti oralnom seksu na pozornici.

Predstava "U-biti", opisana kao dokumentarno-fiktivni performans, ostat će upamćena po mnogočemu, od bacanja sjekira po dvorani, razbijanja flaša i činjenice da je do kraja predstave gotovo pola gledatelja napustila dvoranu.

Kako piše Jutarnji list, predstava Labin Art Expressa inspirirana je morbidnim ubojstvom u Zagrebu, u kojem su dva labinska studenta sjekirom ubila svog prijatelja. U performansu je sudjelovao i pjevač Šajeta, koji je svako malo otpjevao nešto na megafonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od glavnih glumaca i autora predstave, Dean Zahtila, se za vrijeme performansa na pozornici "nabacivao" glumici Xeni L. Županić te zahtijevao seks, a ova ga je nakon poduljeg nećkanja oralno zadovoljila pred publikom.

"Ja sam trebala imati čitavu debatu o Bogu, o tijelu, o krvi... Ali, sve je krenulo drugim tijekom. Nemam pojma kako je to toga došlo. Spontano. Čovjek radi ono što ima u sebi. A to bi svatko iz publike napravio da ima muda." - kazala je Xena, koja se diči titulom jedine Hrvatice koja je pozirala pokojnom majstoru erotske fotografije, Helmutu Newtonu.

"Kad si na sceni, više ne postoji ništa. Mogli smo se i poseksati, možda ćemo to drugi put napraviti." - zaključila je Xena, a vi vidite kad ćete sljedeći put u kazalište.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara