Poželio gledati film odjeven u ormar

HTIJUĆI pogledati film "Narnijske kronike" u vrlo originalnom outfitu, 25-godišnji Milton Soskin poslao je uredima triju američkih kinematografa, Greater Union, Hoyts i Dendy, pisma u kojima ih moli da mu dozvole gledanje filma u neobičnom drvenom "outfitu".

"Iako bih u vašem kinu sjedio odjeven kao namještaj spavaće sobe, obećavam da na sebe ne bih privlačio bilo kakvu nepoželjnu pažnju. Tijekom filma neću pričati... moj mobitel definitivno bi bio isključen... ukratko, bio bih vam savršen kino posjetitelj. Jedino se radi o tome da ću na sebi nositi ormar." - naveo je Milton u pismu.

Neobični filmofil je u pismu naveo i kako razumije da bi njegov 3x4.5 metarski kostim mogao "izazvati određene probleme" ostalim posjetiteljima kina, no unatoč tome je zatražio rezervaciju mjesta u sredini dvorane i bliže platnu kako bi bolje vidio film.

Tako je Milton, iz njemu sasvim razumljivog razloga, poželio gledati film odjeven u ormar, no nitko od odgovornih sa adresa na koje je poslao pisma nije znao što odgovoriti.

"Odlučio sam se za ormar zato jer... kada ga ugledate u vama se rodi pravi osjećaj znatiželje o tome što se krije s druge strane." - pojasnio je Milton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz Hoytsa mi se uopće nisu javili, a ovi iz Dendyja su mi rekli da ne prikazuju Narnijske kronike, ali mogu, ako hoću izaći iz ormara, doći i kod njih pogledati "Brokeback Mountain". - kaže Milton.

Greater Union Megaplex je, putem američkg lista The Daily Telegraph, Miltonu poručio kako može doći u kino i besplatno pogledati željeni film, ali u ormaru može biti samo on, bez prijatelja koji će ipak morati platiti svoje ulaznice.

"Prijatelji su mi rekli da neće ući (u ormar). Bili su prilično empatični prema meni." - zaključio je Milton.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara