Poznati vole snježne radosti: Neki se grudaju, neki poziraju, a neki su ipak ostali na toplom

Poznati vole snježne radosti: Neki se grudaju, neki poziraju, a neki su ipak ostali na toplom

Foto: Instagram

PRVIM pahuljama snijega Danijela Martinović nije odoljela, te se nakon dugog niza godina uputila na austrijsko skijalište s prijateljicama.Pjevačica Nina Badrić raduje se snijegu iz topline svoga doma. Van se nije odvažila, no podijelila je fotografiju svoje terase koja je sada pod bijelim prekrivačem.

 

A photo posted by Nina Badric Official (@badrich) on


Zato je Nives Celzijus uhvatila lopatu u ruke i sama počistila prilaz ispred stana. Kasnije je sa kćeri napravila i snjegovića te spojila ugodno s korisnim.

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on


Gospođa Kojić uživala je na snijegu sa svojim najdražim muškarcima. Severina voli snijeg, a posebno mu se veseli mali Aleksandar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bračni par Mikić vratio se iz Japana, a u Zagrebu ih je dočekao snijeg. Mihael ima pauzu od utakmica u nogometnom klubu Sanfrecce Hiroshima, pa sa suprugom Ljupkom i kćerima Janom Siennom i Milom Amelie uživa u snijegu.

 

 

ZG U 💙

A photo posted by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on


Još jedan sportski par uživa u Zagrebu. Od Pariza se malo oodmaraju i rukometaš Igor Vori i njenoga supruga Olja, koja je na svojem Instagramu objavila nekoliko snježnih fotografija. Nikakva zima ne može naštetiti njezinom modnom stilu.

 

❄️❄️❄️

A photo posted by MyParisFotoDiary (@oljavori) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara