Pravi muškarci nekad i danas

OD NASTANKA ljudske vrste, muškarci su ljepšem spolu ali i svojim muškim prijateljima imali potrebu dokazivati svoju muškost. Nekad davno to se radilo viteškim djelima, a koliko se to srozalo s godinama, uvjerite se sami.

Ako je vjerovati filmskim interpretacijama davne prošlosti, muškost se svojevremeno određivala viteškim borbama, koje su kasnije zamijenili revolveraški dvoboji, a budući da je čovječanstvo iz zadnjih par velikih ratova ipak izvuklo neke pouke, muškost se danas dokazuje nešto manje opasnim aktivnostima.

Jedna od takvih je vožnja velikih motora (po mogućnosti Harley Davidsona, ali većina brzo pristane na jeftinije Japance), a bikeri su tu relativno jednostavnu djelatnost shvatili kao odličnu priliku za, da prostite, pokazivanje muda.

Od čuvene uloge Marlona Branda, koji je još davne 1953. u filmu "Wild One" približio izgled pravog bikera široj javnosti, pa do današnjih dana, bikeri ne posustaju. Naravno, gdje ima interesa za neki životni stil, ima i onih koji će na tome zarađivati.

Na pomalo čudnim Internet stranicama http://www.sharpeworld.com/bikers naišli smo na seriju reklama kakve su objavljivane u američkim časopisima za bikere ranih 1980-ih, a koje također nešto govore o "pokazivanju muškosti" prije 20-tak godina.


Harley nije Harley ako mu bivši vlasnik nije u zatvoru


"Get one fer yer favorite bitch"  - bez komentaraVolim piti, volim piti, volim piti i ljubitiiii....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, kako vrijeme odmiče a politička korektnost s valom globalizacije širi svoje dugačke krake cijelim svijetom, današnji muškarac u šumi obaveza nema vremena za cjelodnevno oblačenje u kožu i višesatni vožnju motorima.

Ipak, moderni "prodavači muškosti" imaju rješenje i za to. Zaboravite na mirisne boriće ili nogometne lopte obješene na retrovizor, 2003. je vrijeme... "Jaja na kotačima!"

Vjerovali ili ne, "jaja na kotačima" zaista se prodaju na http://www.bumpernuts.com/, a vaša mogu biti za "samo" 23 američka dolara. Daljnji komentar je nepotreban, slike govore sve.


Dodge "sa stavom"


Jedan par za tatu frajera...


... a jedan za podmladak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara