Predstavljamo Miss Nikaragve, Venecuele i Guatemale

PREDSTAVLJAMO vam djevojke iz Nikaragve, Venecuele i Guatemale koje će se boriti za titulu Miss World 2005. Do izbora ćemo predstaviti svaki dan po tri misice, koje su prema našem mišljenju najljepše.

Miss Nikaragve - Valeria Garcia Davila

Starost: 21
Zanimanje: Studentica
Visina: 176

Valerija je rođena u Managui, u srcu Srednje Amerike. Najljepša stanovnica Nikaragve trenutno završava studij i želi se zaposliti kao stručnjak u informatičkoj industriji, osnovati vlastitu tvrtku i imati prekrasnu obitelj. Voli surfati po Internetu, plesati i igrati odbojku.Miss Venecuele - Berliz Susan Carrizo Escandela

Starost: 21
Zanimanje: Studentica
Visina: 177

Berliz je rođena u Lagunili, a odgoljili su je brat i sestra u gradiću Bachaquero. Na Sveučilištu Delk Zulia studira stomatologiju, voljela bi raditi kao zubar i paralelno kao model. Najinteresantiji posao koji je do sada radila je organiziranje aktivnosti za djecu s posebnim potrebama. Berliz ima dva psa i papigu s kojima provodi najviše vremena, a voli plesati uz tropske ritmove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Miss Gvatemale - Maria Ines Galavez Close

Starost: 24
Zanimanje: Studentica
Visina: 179

Maria dolazi iz velike obitelji. Ima sestru blizankinju, a rođene su u Guatemala Cityu gdje žive s još jednom sestrom i dva brata. U Bostonu je završila ekonomiju, no želi se nastaviti školovati u području javnih i međunarodnih odnosa. Najveća želja je postati uspješna poslovna žena i baviti se politikom. Hobi joj je kuhanje, čitanje i crtanje.

Za svoju favoritkinju možete glasati ovdje.

(Foto: Miss World)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara