Predstavljamo missice s prostora ex-Yu

IVANA ERGIĆ, aktualna Miss Hrvatske od petka će boraviti u Varšavi gdje će se zajedno s ostalim missicama mjesec dana pripremati za 56. izbor Miss Svijeta. Predstavljamo njezine suparnice s prostora bivše Jugoslavije.

Miss Slovenije - Iris Mulej

25-godišnja dizajnerica, glumica i manekenka živi u Ljubljani te želi postati uspješna poslovna žena i imati vlastitu modnu liniju. Hobiji su joj putovanja, čitanje, gluma te trčanje i plivanje.

Završila je studij dizajna, a uz to je i članica Mense. Najdraža hrana su joj povrće i čokolada, a moto "Voli druge, čak i ako oni tebe ne vole."


Miss Slovenije

Miss Bosne i Hercegovine - Azra Gazdić

17-godišnja Tuzlanka nakon srednje škole želi upisati medicinu te postati liječnica. Voli igrati tenis i košarku, a zanima se za fotografiju.

Na Sarajevo Fashion Weeku sudjelovala je kao model, a životni moto joj je "Voli život i uživaj u njemu. Kada si sretan, usrećit ćeš i ostale. Samo treba razmišljati pozitivno."


Miss Bosne i Hercegovine

Miss Srbije - Vedrana Grbović

18-godišnja Beograđanka odrasla je u zapadnoj Australiji, a u rodnom gradu studira marketing. Željela bi imati vlastitu marketinšku agenciju.

Uživa u plesu, glumi, nogometu i kuhanju, vrijeme provodi sa svojim psom Pepitom, a ima i dvije ptičice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Miss Srbije

Miss Crne Gore - Ivana Knežević

17-godišnja Ivana rođena je u Baru, a želi se baviti humanitarnim radom i postati uspješan top model. Uživa u pisanju poezije, slušanju techna te meditaciji.

Ponosna je vlasnica tri psa, a ostvarila je i sportske uspjehe, osvojila stolnotenisko prvenstvo Crne Gore čak tri puta.

Omiljena hrana su joj morski plodovi, a moto "Ako raj nije u tebi, nikada nećeš doći tamo."


Miss Crne Gore

Miss Makedonije - Marija Vegova

18-godišnja Marija je učenica trećeg razreda srednje škole, te ima namjeru upisati studij pava. Voli putovati, igrati odbojku i plivati te plesati tradicionalne makedonske plesove.

Hobi joj je sakupljanje motociklističkih majica.


Miss Makedonije

S.H.
Foto: missworld.tv

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara