Prepoznajete li na ovoj fotki lijepu hrvatsku glumicu i poznatog voditelja?

Prepoznajete li na ovoj fotki lijepu hrvatsku glumicu i poznatog voditelja?
Foto: Instagram/privatni album

PRIJE dvadeset i kusur godina Zrinka Cvitešić bila je mlada perspektivna glumica koja je u dramskom studiju karlovačkog gradskog kazališta Zorin dom igrala svoje prve predstave. Njezin tadašnji i sadašnji prijatelj, radijski i TV spiker Marinko Leš, objavio je na društvenim mrežama staru fotografiju i oduševio fanove.

I dok Marinko danas izgleda posve drukčije, Zrinka je gotovo ista, a komentatori je, među ostalima, uspoređuju s Elaine Bennes, likom kojeg je Julia Louis Dreyfuss tumačila u popularnom "Seinfeldu". Fotografija je nastala na putovanju u Varšavi.

Zrinka i Marinko i danas su nerazdvojni, naravno, koliko im to dopuštaju prilike i pretrpani rasporedi. Staru fotografiju su "ponovili" prošle godine na filmskom festivalu u Karlovym Varyma u Češkoj.

A nakon što je u predstavi "Once" osvojila londonski West End te zaradila "kazališni Oscar", prestižnu nagradu Olivier, Zrinka Cvitešić vraća se u London, koji naziva - drugim domom. S britanskom glumicom Zoë Wanamaker uskoro će zaigrati u predstavi "Two Ladies", projektu kojem se, priznaje, neizmjerno veseli. "U poslu, kao i u životu, ako slijediš svoje srce, uvijek ćeš ostati na pravom putu", napisala je na Instagramu Zrinka Cvitešić najavljujući novu predstavu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara