Pretučen Jovica iz Ljubav je na selu

Pretučen Jovica iz Ljubav je na selu
Screenshot: RTL

JOVICA ĆIRITOVIĆ, bivši natjecatelj showa Ljubav je na selu, u srijedu 10. srpnja, pretučen je ispred jednog kafića u Benkovcu. 

"U popodnevnim satima me ispred kafića u Benkovcu napao J.T., udario me. Sve ispred mojih prijatelja. Rekao mi je da mi jebe mater četničku, da ću ići na traumatologiju. Sve to je gledalo i njegovo dijete od pet godina. Kako me guši i tuče. Prijavio sam slučaj policiji, a otišao sam i liječniku", ispričao je Jovica za Antenu Zadar

Sve je potvrdio njegov prijatelj Darko. 

"Bio sam sa sinom i Jovicom na kavi, kao što odemo svakodnevno, šalimo se, zezamo, opuštamo… Jovica je takav kakav je, ali je dobrodušan. Došao je spomenuti J.T. i zgrabio mu mobitel, izvrnuo ruku i počeo ga gušiti. Dugo je to trajalo, Jovica nije mogao niti govoriti. Ja bih se bio umiješao, ali sa mnom je bio sin", kaže on. 

Otkrio je i što se dogodilo u policijskoj postaji, ali i da se zbog prisustva djeteta obratio i socijalnoj službi. 

"U policiju smo došli, u isti su hodnik smjestili i Jovicu i napadača. I onda su u zapisnik stavili da je isti taj čovjek koji je prebio Jovicu svjedok incidenta. Kako to može biti? Otišao sam i u Centar za socijalnu skrb. Užasnulo me što se sve ovo dogodilo pred petogodišnjim djetetom u kafiću. Djelatnica mi je rekla da što se ja brinem oko toga. Ja sustav mijenjati ne mogu, ali nisam zadovoljan što se u jednom Benkovcu više ne može popiti kava na miru", dodao je. 

Kontaktirali smo i zadarsku policiju koja nam je potvrdila da je 10. srpnja u 15:15 sati na terasi ugostiteljskog objekta 37-godišnjak napao 36-godišnjaka te da je izrečena mjera opreza i da slijedi optužni prijedlog protiv 37-godišnjaka. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara