Prijatelji princa Harryja ne vole Meghan Markle, razloga je nekoliko

Prijatelji princa Harryja ne vole Meghan Markle, razloga je nekoliko
Splash

MEGHAN Markle je prije četiri mjeseca postala vojvotkinja Meghan od Sussexa, a nakon vjenčanja je pod povećalom britanske javnosti. Bivša glumica trudi se uklopiti u britansko plemstvo, a suprug se trudi pomoći joj u tome. Iako je dobar dio Britanaca prihvatio Meghan kao članicu kraljevske obitelji, izgleda da je Harryjevi prijatelji još uvijek ne podnose.

Američki mediji raspisali su se o tome da Harryjevi prijatelji i prijateljice iz visokog društva Meghan ne podnose zbog njezinih političkih stavova. Lady Colin Campbell izjavila je da je Meghan previše liberalna za britansko plemstvo i da se kao takva ne može uklopiti u društvo.

Meghan zamjeraju i činjenicu što ne podnosi ubijanje nedužnih životinja, a britanski plemići dobar dio vremena provode u lovu, što njoj nikako nije jasno.

Također, Harryjevo društvo ne može shvatiti zašto se Meghanin otac i polusestra toliko trude blatiti je u javnosti i raditi štetu britanskoj kraljevskoj obitelji. 

Navodno je Meghan nakon udaje izgubila kontakt s velikim brojem prijatelja iz Amerike i Kanade jer ne zna kome od njih može u potpunosti vjerovati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara