Princ Harry i Meghan Markle otkrili nove detalje o vjenčanju

Princ Harry i Meghan Markle otkrili nove detalje o vjenčanju

Foto: Instagram

PRINC HARRY i njegova zaručnica Meghan Markle u ponedjeljak su otkrili nove detalje o svom vjenčanju 19. svibnja, uključujući i to da će svečanost uključivati povorku s kočijom kroz ulice Windsora.

Vjenčanje u kapeli St. George u dvorcu Windsor započet će u podne i par će vjenčati nadbiskup Canterburyja Justin Welby, objavila je palača Kensington.

Sat kasnije par će se provesti u kočiji ulicama gradića. "Nadaju se da će taj kratki put omogućiti većem broju ljudi da se okupi oko Windsora i uživa u atmosferi toga posebnog dana", priopćila je palača.

Novovjenčani par pridružit će se uzvanicima iz kongregacije na prijemu u dvorani St. George. Kasnije iste večeri otac mladoženje princ Charles priredit će prijem za par i njihove bliske prijatelje i obitelj.

Isti dan održava se finale FA kupa na kojemu Harryjev brat princ William obično predaje pobjedniku trofej kao predsjednik Nogometnog saveza, pa još nisu poznati njegovi planovi.

Prošlog je mjeseca William rekao kako ga brat još nije tražio da mu bude kum, kao što se očekuje, i kazao kako još razmišlja kako pomiriti dvije istodobne obveze.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara