Procurile skice Audijevih noviteta

Procurile skice Audijevih noviteta

PLANIRANO ili ne, na webu su osvanule skice nekoliko Audijevih noviteta koji će tijekom dvije naredne godine obogatiti ponudu tvrtke iz Ingolstadta.
 
Prvi bi na scenu trebao stići A5 u toples izdanju. Mekani krov i dizajnerski izraz gotovo identičan izvornom coupeu trebali bi osigurati uspješan plasman na tržištu premium kabrioleta. Optimizam je u zraku i kad je u pitanju Sportback izvedba s četiri vrata. Oba modela premijerno će biti predstavljena tijekom iduće godine.

Prava poslastica stići će potkraj 2010. godine kada će Audi konačno predstaviti model A7, dostojnog konkurenta Mercedesovom CLS-u. Ponuda motora startat će navodno 2.8 benzincem snažnim 204 KS, a slijedit će 3.0 turbak sa 300 KS i 4.2 V8 s gotovo 400 KS. Ukoliko se obistine snovi mnogih A7 bi mogao dobiti i RS izvedbu pokretanu 5.2 V10 twinturbo motorom sa nekih 600 KS.

Model će koristiti osnovu novog A6, ali i obogaćivati ponudu u najvišem segmentu gdje je glavni igrač Audi A8.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, pod potonjim podrazumijevamo novu generaciju modela najavljenu za 2010. godinu, a koji će u S8 izvedbi raspolagati s 620 KS snažnim 5.0 V10 FSI benzinskim draguljem.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara