Procurilo pismo Meghan Markle pisano rukom: "Slomio si mi srce na komadiće"

Procurilo pismo Meghan Markle pisano rukom: "Slomio si mi srce na komadiće"
Foto: Wenn

U JAVNOST je procurilo privatno pismo Meghan Markle koje je navodno prošle godine poslala svom ocu Thomasu.

U pismu pisanom rukom, Meghan je ocu priznala da joj je "slomio srce na milijun komadića" te ga zamolila da prestane širiti laži o njoj i iskorištavati njezinu vezu s princem Harryjem kako bi dospio u tabloide i dobio novac. 

"Rekao si novinarima da si me nazvao da mi kažeš da nećeš doći na vjenčanje. To nije istina, nikad me nisi nazvao", napisala je, između ostalog, Meghan u pismu koje je objavio Daily Mail.

"Uvijek sam te jedino voljela, branila, nudila ti bilo kakvu financijsku pomoć koju sam ti mogla ponuditi, brinula se za tvoje zdravlje... Uvijek sam pitala kako ti mogu pomoći. Zato je bilo grozno iz tabloida saznati za tvoj infarkt. Zvala sam i pisala poruke, molila da prihvatiš pomoć. Čak smo i poslali nekoga k tvojoj kući. No, umjesto da mi se javiš i prihvatiš bilo kakvu pomoć, ti si prestao odgovarati i nastavio razgovarati samo s tabloidima", opisala je Markle.

"Ako me voliš kao što kažeš novinarima, molim te prestani. Molim te, dopusti nam da živimo svoj život u miru", zamolila ga je Meghan.

U pismu na pet stranica dotaknula se i svoje polusestre koja je redovito blati po medijima. "Molila sam te da prestaneš čitati tabloide. No, ti si se na dnevnoj bazi navukao na laži koje su pisali o meni, pogotovo one koje je stvorila tvoja druga kći, koju skoro i ne poznajem... Gledao si me kako tiho patim zbog njenih laži", napisala je Meghan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara