Prodaju se osobne stvari Paris Hilton

Posjetitelji željni sočnih detalja iz privatnog života Paris Hilton moraju platiti 40 dolara mjesečno kako bi dobili kompletni uvid u razne pikanterije, koje uključuju čak i audio zapise telefonskih razgovora u kojima s raznim celebrityima ogovara druge kolege.

Vlasnica stranice, Bardia Persa, do njenih stvari došla je krajem prošle godine otkupivši ih od osobe koja je "pročešljala" skladište u Los Angelesu u kojem je Paris nakon selidbe zaboravila mnoge osobne sitnice.

Site sadržava i video snimke Paris kako konzumira "ilegalne supstance", kako se kupa, pjeva, čak i brije noge. Čini se da razmažena bogatašica ima potrebu snimati svaki svoj pokret, a o snimkama kasnije ne vodi računa, pa svjetska javnost svako malo dobije uvid u njezinu najdublju intimu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnici Paris Hilton navodno namjeravaju zakonskim putem spriječiti daljnje raspačavanje njenih privatnih stvari, no upućeni tvrde kako tu pravnu bitku neće dobiti, a ako je i dobiju, bit će prekasno, jer će sve završiti u rukama znatiželjnih obožavatelja po cijelom svijetu.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara