Pronađeno mrtvo tijelo u kući Mela Gibsona

U KALIFORNIJSKOM  Agoura Hillsu, u kući glumca i producenta Mela Gibsona, danas ujutro je pronađeno obješeno mrtvo tijelo nepoznatog muškarca. Steve Whitmore, glasnogovornik losanđeleskog šerifa, rekao je kako se radi o 48-godišnjem bijelcu koji je "radnik na jednoj od dvije konstrukcije koje su u izgradnji na području Sierra Creek prometnice". Mel Gibson nije bio kod kuće kada je tijelo pronađeno.

"Ne postoje dokazi kako je Mel imao išta s ovim slučajem"

Mrtvo tijelo je pronašao nadzornik koji je odmah nazvao šerifa u Malibuu kojem je prijavio smrt s upitnim uzrokom. Melov glasnogovornik je rekao kako glumac nije upućen u ikakve radove na tom području. Međutim, 52-godišnji glumac nedavno je s partnerima kupio veći dio zemljišta koji se nalazi na području Agoura Hillsa, stoga čudi da ne zna ništa o izgradnji prometnice na tom području, no glasnogovornik tvrdi kako "ne postoje nikakvi dokazi da je Mel Gibson imao išta s ovim slučajem".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Smrt radnika za sada se vodi kao samoubojstvo te će Odjel za umorstva provesti još jednu istragu kako bi bili sigurni da se radi o suicidu, a ne eventualnom umorstvu.

L.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara