Psovao zagrebačke vatrogasce zbog intervencije, njihov odgovor postao hit

Psovao zagrebačke vatrogasce zbog intervencije, njihov odgovor postao hit
Ilustracija: Marko Prpic/PIXSELL/Facebook (Na naslovnoj fotografiji nisu događaji iz teksta)

ZAGREBAČKIM vatrogascima na Facebooku se javio jedan ljutiti građanin kojemu je zasmetala - jedna njihova intervencija.

Prepisku s nepoznatim gospodinom objavili su na društvenim mrežama i svojim odgovorom oduševili mnoge. Nepoznatom muškarcu zasmetalo je vatrogasno vozilo na tramvajskoj pruzi pa im je uz mnoštvo psovki i neprimjerenih riječi "naredio" da maknu vozilo kako bi ljudi mogli proći.

"Hvala, Vaše mišljenje nam je jako važno", odgovorili su mu smireno vatrogasci, a on je nastavio. "Maknite j..... kamione s pruge!"

"Hvala što ste nam javili! Očito su vozila zaboravljena tamo! Javljamo ekipi da se odmah maknu zbog vas", odgovorili su mu vatrogasci. "Maknuli su, kasnite", odgovorio je on, a vatrogasci su mu poručili da su odmah javili. "Jesu Vas potražili da se ispričaju?", upitali su ga, na što je on odgovorio da "je, ona plava cura" i da "pohvaljuje".

"Neće se više ponoviti. Drugi put ćemo brže ugasiti, a i Hitnu ćemo zamoliti da brže pruže prvu pomoć gospodinu koji je nastradao", nastavili su vatrogasci.

"Predložit ćemo šefovima da drugi put pošalju mala vatrogasna vozila. Neće požar ugasiti, ali manje prostora zauzimaju", zaključili su na kraju i poslali fotografiju vatrogasnog vozila sastavljenog od Lego kockica.

Njihova objava oduševila je mnoge.

"Svaka čast na odmjerenosti i suzdržanosti... Ovakvih dobrih odgovora uvijek nam nedostaje. Admin je top", "JVP Zagreb, carevi ste. Svaka čast onome tko je komunicirao s ovim egocentričnim retardom, da nije izgubio živce", poručili su građani.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara