Remi: Škoro je apsolutni as, osvojio me smislom za humor

Remi: Škoro je apsolutni as, osvojio me smislom za humor
Foto: Luka Stanzl, Dalibor Urukalovic/PIXSELL

DA JOJ je netko prije desetak godina rekao da će s Miroslavom Škorom na pozornici pjevati "Daddy Cool", Mirela Priselac Remi rekla bi mu - nema šanse. Ipak, suradnja u showu "Zvijezde pjevaju" spojila je glazbenike koji su se, barem dosad, viđali samo u prolazu.

"Baš sam sretna što su me izabrali za žiri jer da nije bilo ove prilike, ne znam kako bih upoznala sve te divne ljude. Stekla sam troje super frendova", kaže nam pjevačica Elementala i dodaje kako joj je Miroslav Škoro zapravo najveće iznenađenje showa.

"Škoro je apsolutni as! Fascinirao me svojim umom, svojim smislom za humor", kaže Remi.

Za opernu pjevačicu Valentinu Fijačko ističe da je "prava frajerica", a komplimente ne štedi ni kad je u pitanju Danijela Martinović: "Slatka je, vragolasta, prekrasna i nevjerojatno zabavna."

Žiri je u posljednjoj emisiji otpjevao klasik grupe Boney M, pa su se tako u jednoj izvedbi našli reperica, kralj bećarca i operna diva.

"Imali smo zajedničku inicijativu da nešto otpjevamo zajedno. Time smo našem žiriranju htjeli dati nekakav legitimitet. Nismo htjeli biti ljudi koji samo sjede i teoretiziraju o pjevanju pa smo na kraju sami sebe izložili na pozornici", kaže Remi i priznaje kako je, uz puno lijepih i nezaboravnih trenutaka, o sebi pročitala i neke manje lijepe komentare.

Zamjerali su joj da je prestroga

"Naučila sam jako puno iz tog iskustva. Naučila sam o sebi, o trolovima na internetu. Primjerice, neki gledatelji su mi zamjerali da sam prestroga. Ali ja dolazim iz profesorskog miljea i žiriranju sam pristupila metodološki. Rekla sam samoj sebi da u prvoj emisiji nikome ne mogu dati desetku jer onda natjecatelji nemaju poticaj da budu bolji. A iako su me smatrali najstrožom, prva sam dala desetku, i to Tari i Dinu", kaže Remi.

Što se tiče toliko spominjane kemije između pobjednika Tare i Dina, Remi priznaje kako, osim one na pozornici, "nije ništa primijetila" - možda zbog šoka od ispadanja njezinih favorita. 

"Borko Perić je bio moj favorit i stvarno nisam očekivala da će tako rano ispasti", priznaje reperica koja se nakon showa vratila promotivnim aktivnostima s grupom Elemental. Ovih su dana, naime, izdali videoalbum "B strane", s pjesmama koje u njihovoj dvadesetogodišnjoj karijeri nisu dobile zasluženu pažnju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara