Renata Sopek, Mia Šlogar i ostali najljepši kadrovi "druge strane Eura"

TRIBINE nogometnih utakmica u Austriji, osim vjernih navijača, punile su i mnoge ljepotice s estrade ili iz modnog svijeta. Vatrena navijačica Hrvatske reprezentacije bila je bivša manekenka a sada pravnica, Mia Šlogar, koja je u Austriji bodrila novog dečka Nikolu Pokrivača, hrvatskog veznjaka. Iako je Mia napomenula kako je u Austriju došla "zbog nogometa i samo nogometa", nagađa se da je Mia u Austriju doputovala kako bi bodrila svojeg novog dečka, Nikolu pokrivača.

Renata Sopek, voditeljica sportskog duha, odlučujući susret između Hrvatske i Turske nije htjela propustiti, a utakmicu je gledala u društvu dečka, splitskog poduzetnika Sergeja Bijelića. Bivša Miss Hrvatske, Anica Kovač na tribinama austrijskih stadiona sjedila je čak i tijekom treninga, kako bi u svakom trenutku bila podrška svojem suprugu, Robertu Kovaču.

Ljepotica nije nedostajalo ni u "stranim redovima" - vjerne navijačica svojih muškaraca bile su i manekenka Sarah Bander, djevojka Bastiana Schweinsteigera, igrača koji je pobjedu Njemačke reprezentacije (njegove) protiv Portugala posvetio upravo njoj i njemačkoj kancelarki Angeli Merkel. Za svoje muškarce navijale su i Noemie Lenoir , zaštitno lice Marks&Spencera, Eva Gonzalez, Sylvie Van Der Vaart, Luca Toni, i ostalih svjetskih ljepotica koje su većinom, nakon profesionalne manekenske počele graditi karijeru profesionalne žene nogometaša.

V.V.
Foto: Index, Setantasports

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara