Trudna Anica Kovač na Euru bježi od medija i vjerno bodri supruga Roberta

MEĐU brojnim suprugama hrvatskih reprezentativaca, koje vjerno prate utakmice na Euru, Anica Kovač nedvojbeno izaziva najviše pažnje. Najuspješnija hrvatska missica navratila je danas u Bad Tatzmannsdorf i odgledala trening supruga Roberta s kojim očekuje treće dijete, a za medije nije bila previše raspoložena. Bračni par Kovač s razlogom nazivaju "netipičnim nogometno-estradnim parom" - ne vole snimanja i pozornost medija usmjerenu prema njihovim privatnim životima, ali na Euru im skrivanje i ne uspijeva, ponešto zbog uspjeha hrvatske reprezentacije, ali i zato što Anicu svrstavaju u "najljepše nogometaške supruge" Europskog prvenstva.

"Hrvatska Victoria Beckham" nije oduševljena titulom

Fotografije bivše Miss Hrvatske i prve pratilje Miss svijeta, Anice Kovač, obilaze ovih dana svjetske medije u raznim anketama u kojima se, prateći "drugu stranu Eura", biraju najljepše supruge nogometaša. Mediji su je zbog takvih usporedbi još davno nazvali "hrvatskom Victorijom Beckham", iako je ljepotica u nekoliko navrata istaknula kako s dotičnom gospođom nema nikakvih sličnosti.

Unatoč trudu da vijest sačuvaju od medija, Anica i Robert Kovač nedavno su završili na naslovnicama sa informacijom o trećoj prinovi - uvijek su govorili kako žele imati veliku obitelj, pa će šestogodišnja Leticija i dvogodišnji Marko krajem godine dobiti brata ili sestru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mi važno hoće li biti muško ili žensko, samo da je zdravo", rekla je medijima Anica Kovač i najavila kako će reprezentaciju i supruga vjerno pratiti u Austriji i Švicarskoj. Poznati će par nakon Eura na zasluženi godišnji odmor u Staniće, mjesto u kojem ljetuju godinama te u kojem bivša missica ima restoran.

"Tko u petak nije u Beču, nije IN!"

Uz tisuće navijača, u petak se u četvrtfinalnoj utakmici Hrvatske u Beču očekuje i veliki broj poznatih osoba, a poznavajući navike naših estradnjaka, cijela će se zagrebačka špica preseliti na Ernst Happel. Iako ih većina dolazi zbog fotografiranja, neki poznati Hrvati na Euru ne žele fotografe oko sebe - Robert Knjaz uporno odbija izjave, ističući da je "na Euru zbog vlastitog gušta i nema što pametno za reći", baš kao i Tarik Filipović, koji "udarne punktove" zbog velikog broja medija vješto izbjegava.

D.K.
Foto: Kristijan Horvat

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara