Renata Sopek sprema novu poslasticu za razgibavanje - latino fitness

Tekst: I.M.
Foto: RTL

JEDNA od najljepših Hrvatica, RTL-ova voditeljica Renata Sopek, ovih dana u Novom Vinodolskom snima svoj četvrti DVD iz serije "U dobroj formi". Na novom DVD-u, koji izlazi sredinom studenog, naći će se inovativni, dinamični fitness, koji je spoj latino ritmova i lako pamtljivih koraka. Svi oni željni novog plesnog znanja tako će moći naučiti i salsa pokrete, cumbiu, mambo, merengue i reggaeton. Osim u plesu, tijekom snimanja Renata uživa u morskom povjetarcu, pogledu na Krk i babljem ljetu.

"Ambijent je odličan, a lokacija predivna, ali budući da naporno radimo nismo uspjeli iskoristiti sve blagodati. No, iskreno, ne smeta nam jer je ekipa odlična pa se zafrkavamo. Evo, jučer smo baš mojoj trenerici Heleni smjestili spačku pa smo cijeli set, iza nje, plesali krivu koreografiju. Ona je to skužila tek na kraju kad smo već svi bili u suzama od smijeha!", prepričala je Renata.

S obzirom da su prethodna tri DVD-a u kojima vas Renata Sopek tjera da razgibate nešto više od mišića očnih kapaka doslovce razgrabljena, ne sumnja se da će i za ovim plesnim razgibavanjem nastati prava pomama. Dok čekate novi DVD, uživajte u Renatinom rastezanju uz vatrene ritmove zumbe.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara